1. Заморозьте зелень та вершкове масло

Зелень и сливочное масло

Так зелень не втратись свіжості дуже довго.

  1. Промийте та висушіть гілочки укропу та петрушки. Наріжте на насипте в форму.
  2. Розтопіть масло та залийте зелень.
  3. Поставте в морозильну камеру на добу.
  4. Кубики можна використовувати в будь-який стравах на Ваш смак.

2. Збережіть томатну пасту

Томатная паста в форме для льда

  1. Розкладіть томатну пасту.
  2. Поставте в морозильну камеру на 2 години.
  3. Використовуйте для спагеті. Пам’ятате, 1 кубик – 1 чайна ложка пасти.

3. Заморозьте лимон, лайм, огірок та м’яту

Формы для льда

Такі кубики пригодяться для приготування освіжаючого напою. Всі вітаміни збережуться в продуктах.

  1. Наріжте лимон, лайм та огірок маленькими дольками. Покладіть в форму разом з м’ятою.
  2. Поставте в морозильну камеру на 1 годину.
  3. Коли захочеться освіжитись, покладіть 5-6 кубиків у графин з водою.

4. Зробіть кофейні кубики

Заготовки

Їх можна додавати в каву: напій охолодиться та не буде розбавленим. Можете пофантазувати та спробувати зробити молочні коктейлі.

  1. Заваріть міцну каву та охолодіть.
  2. Розлийте напій в форму та поставте в морозильну камеру на кілька годин.
  3. Додайте в скланку з молоком та посиптк корицею, перемішайте. У Вас вийде коктейль з кавовим смаком.