5 продуктів, які нормалізують підвищений тиск
Клімат на планеті істотно змінюється, що призводить до стрибків артеріального тиску. Метечутливість стає звичним явищем, ми все частіше жаліємось на слабкість перед грозою, спекотними днями тощо. ЛАЙТ розповість про 5 продуктів, які, як стверджують вчені та медики, допоможуть Вам у боротьбі з підвищеним артеріальним тиском. Сподіваємось, Ви більше не знатимете цієї проблеми!
Білий чай
Білий чай справляє тонізуючий ефект на Ваш організм та запобігає різким стрибкам тиску.
Журавлина
Багато лікарів говорять, що журавлина здатна понизити артеріальний тиск. Але споживати її потрібно не у вигляді варення, а свіжими ягодами. Пам’ятайте: не варто змішувати журавлину з цукром та їсти багато цієї ягоди – це може викликати здуття.
Мигдаль
Масла мигдалю має багато корисних якостей. Одна з них – здатність нормалізувати артеріальний тиск.
Часник
Більшість людей знає про корисні якості часнику, наприклад, про те, що він допомагає у боротьбі та профілактиці застуди. Але він також позитивно впливає на артеріальний тиск.
Чорноплідна горобина
Варто з’їдати кілька ягід на день і Ваше самопочуття покращиться. Такий курс можна починати в кінці літа.
29.07.2017