Цукерки зі смаком горілки, шоколад з лікером, торм на пивіта брауні з віскі – алкогольних десертів безліч. ЛАЙТ обрав один з найпростіших та легкодоступних. Ведмедики з вина поєднують в собі улюблену багатьмя желейну структуру та трішки алкоголю. Такий десерт Ваші гості точно оцінять (але його буде не менш приємно їсти самому!).
Інгредієнти
- склянка червоного сухого вина;
- ⅓ склянки цукру;
- 3 столові ложки желатину.
Приготування
Червоневино налийте в кастрюлю та поставте на середній вогонь.
В підігріте вино додайте цукор та желатин. Добре розмішайте.
Помішуючи, доведіть суміш до кипіння, але не кип’ятіть.
Зніміть кастрюлю з плити. З допомогою піпетки розлийте суміш по формам.
Поставте в холодильник мінімум на 2 години.
Коли суміш застигне, незвичайний десер буде готовий до споживання.
Для різноманітності можна зробити ведмедиків з білого або рожевого вина.