Улюблений, ситний, корисний сніданок, всього лиш 4 складові і декілька хвилин для приготування. Рецепт однієї з найпопулярніших закарпатських страв опублікував канал “Дома смачніше”, інформує Голос Карпат.
“Ґомбовці – смакота, якою не здивуєш Закарпатців, бо ми їмо їх з дитинства. Улюблений, ситний, корисний сніданок, всього лиш 4 складові і декілька хвилин для приготування. Так, вони дуже схожі на ліниві вареники, майже як родичі.
Всі, хто ще не куштував таку страву, мусять приготувати! (До речі, цей рецепт чудово підійде для дітей, для спільного приготування і поїдання, навіть вибагливі маленькі гурмани полюблять ґомбовці), – розповідає блогер.
А ось і сам рецепт з інгредієнтами:
Для ґомбовців: 400 г сиру (підійде будь-який %, але беріть якомога жирніший, він смачніший), 150 г манної крупи, 50 г цукру, 2 яйця. Детальніше дивіться у відео.