Українські розробники створили незвичайний посуд для популярного напою. Каву наливають у вафельні склянки і закривають такою ж вафельною кришкою.
Втім, є один недолік: каву з такого посуду пити треба швидко. Адже він може утримати гарячий напій тільки до десяти хвилин. Стаканчик не протікає завдяки шоколадної глазурі, якою він покритий зсередини.
Однак діабетикам з такою чашкою треба бути уважними, тому що глазур містить цукор. Їстівні стаканчики вже з’явилися в декількох столичних кафе.
“Якщо говорити про пластикові стаканчики – це проблема з утилізацією пластика. Наш стаканчик абсолютно екологічний, він не вимагає подальшої переробки: і кришечка, і стаканчик з’їдаються”, – розповів представник компанії з виготовлення вафельних стаканчиків Михайло Варилін.