Сендвічі з морозивом можна готувати на тиждень вперед. Це просто ідеальний десерт для літа. Вони будуть ще смачніше, якщо приготувати їх самостійно. Пропонуємо використовувати для начинки морозиво зі збитих вершків і згущеного молока – це дуже простий і вдалий варіант.
Час приготування: 30 хвилин. Калорійність: 203 ккал на 100 г.
Складові: вершки 33% – 250 мл, згущене молоко – 75-100 мл, жменя горіхів, печиво – 8-10 шт.
Спосіб приготування:
- Вершки збити до загусання, додати до них згущене молоко. Перемішати.
- Горіхи підсушити і порубати ножем. Додати до вершкової суміші, перемішати.
- У ємність викласти печиво в один шар, додати вершкову суміш і накрити другим шаром печива.
- Відправити в морозильну камеру на 4-5 годин.
Корисна порада: замість горіхів можна додати 2 ч. л. какао-порошку або половину розкришеної плитки шоколаду.