Як приготувати морозиво-сендвіч з печивом

06.08.2020

Як приготувати морозиво-сендвіч з печивом

Сендвічі з морозивом можна готувати на тиждень вперед. Це просто ідеальний десерт для літа. Вони будуть ще смачніше, якщо приготувати їх самостійно. Пропонуємо використовувати для начинки морозиво зі збитих вершків і згущеного молока – це дуже простий і вдалий варіант.

Час приготування: 30 хвилин. Калорійність: 203 ккал на 100 г.

Складові: вершки 33% – 250 мл, згущене молоко – 75-100 мл, жменя горіхів, печиво – 8-10 шт.

Спосіб приготування:

  • Вершки збити до загусання, додати до них згущене молоко. Перемішати.
  • Горіхи підсушити і порубати ножем. Додати до вершкової суміші, перемішати.
  • У ємність викласти печиво в один шар, додати вершкову суміш і накрити другим шаром печива.
  • Відправити в морозильну камеру на 4-5 годин.

Корисна порада: замість горіхів можна додати 2 ч. л. какао-порошку або половину розкришеної плитки шоколаду.

, , , переглядів: 195

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *