Правила харчування від українських моделей зі світовим ім’ям

05.10.2018

Правила харчування від українських моделей зі світовим ім’ям

Моделі багато уваги приділяють красі свого тіла, адже саме завдяки йому вони заробляють гроші. Їх правила харчування можуть бути суворими, але про їх ефективність не посперечаєшся. Алла Костромічева — це найвідоміша модель України. Не так давно вона стала ведучою шоу “Топ-модель по-українськи”. Її параметрам може позаздрити кожна — 84-59-86.

Ось правила, завдяки яким вона тримає себе у чудовій формі:

  • Їсти треба часто, але маленькими порціями. Головне — дотримуватися періодичність (кожні 2-3 години).
  • Під забороною все борошняне, солодке, виноград, банани, полуниця і малина. Складні вуглеводи повинні бути тільки до четвертої вечора.
  • Про смажену їжу варто зовсім забути.
  • У раціоні обов’язково має бути клітковина.
  • Не можна змішувати білки і вуглеводи під час прийому їжі.
  • Після четвертої вечора можна дозволити собі тільки овочі, сир або відварне м’ясо. Після шести холодильник закритий.

Наталя Гоцій – одна з найвідоміших українських моделей, переможниця шоу Ford Supermodel of the World 2004 року, а з недавніх пір — ведуча реаліті-шоу “Подіум”. Її параметри — 81-61-86.5.

Ось її секрети харчування:

  • Висока кількість білка в щоденному раціоні (м’ясо, риба, морепродукти).
  • На сніданок — по ложечці насіння льону і чіа, а також вівсянка і козячий сир
  • Багато сирих овочів
  • Якщо переїла, то намагаюся наступний день провести на воді.

Сніжана Онопко — українська супермодель. Її параметри — 84-58-86. Сніжана стверджує, що її секрет в збалансованому харчуванні.

  • Максимально скоротити споживання солодощів, особливо магазинних.
  • Смажена, жирна, занадто солона їжа — під забороною.
  • На добу пити не менше двох літрів води.
  • Їсти більше білого м’яса та риби, вживання червоного м’яса скоротити до мінімуму.
  • Якомога більше овочів, фруктів, злакових і бобових.
  • Чим менше фізичних навантажень — тим менше калорій.
, переглядів: 142


Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *