Вчені розповіли про страшну небезпеку бургерів
Китайські фахівці встановили, що часте вживання бургерів підвищує ризик виникнення астми.
Китайські вчені вивчили вплив фастфуду на організм людини і розповіли про несподівану небезпеку бургерів. Співробітники Сичуаньського університету встановили, що споживання цього продукту більше трьох разів на тиждень підвищує ризик виникнення алергічних реакцій, серед яких астма, сінна лихоманка та алергічний риніт.
Вони також помітили, що надто часте вживання бургерів при астмі загострює запалення дихальних шляхів. Після цього людина не може їсти фрукти і овочі, а її раціон стає ще більш нездоровим.
При цьому вчені відзначають, що навіть газовані напої, якими нас постійно лякають, менш шкідливі для організму, ніж бургери.