Вчені визначили корисні властивості червоного вина

Збір коштів на потреби армії України
23.10.2019

Вчені визначили корисні властивості червоного вина

Свої висновки експерти зробили за підсумками експерименту, участь в якому взяли понад три тисячі учасників з Великобританії, Америки та Нідерландів.

Випробовувані пили різні види спиртних напоїв, наприклад, червоне і біле вино, сидр і пиво. В результаті було встановлено, що у тих, хто пив червоне вино, була більш різноманітна мікробіота кишечника. Що стосується інших напоїв, то вони не дають подібного ефекту. Тим більше, червоне вино мінімізує рівень «поганого» холестерину і ожиріння. Медики вважають, що подібний ефект досягається за допомогою поліфенолів, які володіють антиоксидантними властивостями і служать “паливом” для мікроорганізмів.

, переглядів: 776

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *