Санта-Клаус вкрив усе тіло різдвяними тату +ФОТО

23.12.2014

  Ніхто не знає, що ховається під знаменитою червоною шубою улюбленця дітей Санти. Але один бразильський Санта-Клаус наважився привідкрити завісу таємниці. Виявляється, все тіло дідуся-чарівника повністю вкрите різнокольоровим татуюванням на різдвяну тематику.
 

59-річний Вітор Мартінс ось уже 15 років працює Санта-Клаусом в одному з торгових центрів. Але знаменитий він не своїм безперервним трудовим стажем.  94% тіла Вітора покрито татуюваннями, багато з яких присвячені різдвяній тематиці!
 

Робота Санта-Клаусом у торговому центрі є важливою частиною в житті Вітора Мартінса, тому він і вирішив нанести на своє тіло різдвяні тату. Образами оленя Рудольфа і самого Санта-Клауса можна помилуватися на руці бразильця.
 
Щоправда, знаменитий напис «Merry Christmas» («Щасливого різдва), витатуйований з помилкою – «Merry Chritmas»

Вітор каже: коли люди дізнаються, що все його тіло вкрите татуюваннями, а в його сосках красується пара металевих кілець, то одні починають шукати Санту в іншому супермаркеті, а інші – навпаки розшукують його, щоб посадити свого сина на його «круті» татуйовані коліна

 
Вітор разом зі своїм собакою
 
 
Вітор показує фотографію з власними дітьми, які сидять на колінах тата Санти перед його виступом

 
 

 
Вітор Мартінс в образі Санти під час зустрічі з дітьми. Цікаво, чи спекотно йому працювати в шуби? У Бразилії ж літо!

Татуйований чоловік дуже серйозно ставиться до своєї роботи і дуже любить дітей. Він тішиться, що робить їх щасливішими напередодні Різдва.
 
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Джерело: Ультрамарин
 
 

 

, , , , , , переглядів: 2 207

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *