10 причин, чому потрібно займатися сексом вранці

18.01.2017

Ранковий секс покращує здоров`я. З цим згідні багато сексологів та лікарів, які вказують нам на те, яку користь він приносить для нашого емоційного і фізичного стану. Ми підготували для вас 10 переконливих причини, чому корисний секс вранці.

Це кращий спосіб почати новий день

Про цей факт варто пам`ятати. Переважна більшість чоловіків відчувають «ранкову ерекцію». Це явище також відоме як tumescencia peneal nocturna, або спонтанна ерекція, і це фізіологічний феномен, який зазвичай відчувають вранці.

Це абсолютно нормально, причина криється в розслабленні м`язів кавернозних тіл і артерій. Таким чином поліпшується циркуляція крові і її насиченість киснем. Чому б не скористатися тим, що сама біологія пропонує нам вранці? Це, без сумніву, кращий спосіб почати день. Це розслабить, зніме напругу і стрес, а також зміцнить зв`язок з партнером.

Читайте також: Рівнянам на замітку: кому не можна пірнати в ополонку на Водохреща

Спогади про нього змусять вас посміхатися

Ранковий секс має ту перевагу, що ви починаєте день найбільш інтенсивним способом. Це як почати вечірку з феєрверку, те, що буде супроводжувати вас до кінця дня, даруючи вам позитивний настрій і хорошу мотивацію.
Ранковий секс корисніше, ніж вітаміни
Це не перебільшення. Ці ласки під ковдрами, коли ранкове сонце ще тільки починає заглядати у ваше вікно, є справжнім вітамінним «коктейлем» для організму. Адже підвищує природні захисні сили, покращує кровообіг, сприяє виробленню ендорфінів – гормонів щастя і спокою. А ще приносить позитивні емоції.

Читайте також: 20 цікавих фактів про користь бананів

Це може замінити одну годину в спортзалі

Такі дані, мабуть, здивують вас: згідно з результатами дослідження, проведеного в Університеті Квебека, одна година сексу може замінити 30 хвилин вправ в тренажерному залі. Якщо щоранку займатися сексом, то це не тільки поліпшить наше фізичне та емоційне здоров`я, але допоможе вам схуднути.
Якщо на нас вже мало одягу, то чому б не скористатися цією можливістю?
Ви з тих, хто любить спати в теплій піжамі під ковдрою? Не варто, пам`ятайте, що найкраще спати тіло до тіла, без одягу. Це корисно для здоров`я, і не тільки тому, що ми отримуємо користь від цього тепла тіла. Ми також залишаємо осторонь все штучне, весь зайвий одяг, коли ми відчуваємо, що настав час для більш тісного союзу з людиною, яку ми любимо.

Читайте також: Лікарі визначили ідеальний вік для першого сексу

Це самий інтимний і чарівний момент дня

Ви ще не до кінця прокинулися, лише трохи привідкрили повіки, і перше, що ви бачите, це ваш партнер. Ви відчуваєте його дотики, запах, тепло. Немає необхідності в словах, в цей момент можете не думати про жодні турботи і проблеми. Ранковий секс – це ваш перший подих вранці, це інтимне переживання на півдорозі між сном і реальністю, корисний досвід, який вартий того, щоб відчувати його кожен день. Обов`язково спробуйте.

Ще одне підтвердження вашої близькості

Може бути, ввечері перед сном вас мучили сумніви, ви трохи посварилися або виникли якісь розбіжності. Ви погано спали, але все ж прокинувшись, ви опиняєтеся віч-на-віч. Ніщо інше не має значення в той момент, крім вас двох. Це ідеальний спосіб сказати, що ви відчуваєте без слів, показати свою любов найкращим чином.

Читайте також: Дівчатам на замітку: п’ять причин не поспішати заміж

Секс вранці – краще ніж кава

Це корисна добавка з відмінними «побічними ефектами». Ранковий секс здатний підбадьорити вас краще, ніж 2 чашки кави і холодний душ. Крім того, його переваги і побічні ефекти є настільки позитивними, що ви можете повторювати його стільки разів, скільки вам захочеться. Це сама здорова добавка, яка корисна для вашого серця, тіла і мозку.

Кращий засіб для краси

Як ви думаєте, це міф, що секс омолоджує і робить нас більш привабливими? Давайте розглянемо факти. Оргазм підвищує рівень естрогену в нашому організмі. Цей «гормональний вибух» зміцнює наше волосся, розгладжує шкіру і покращує кровообіг. Секс примушує нас відчувати себе коханими, бажаними і підвищує впевненість у собі. А щастя є найкращим засобом для краси.

Читайте також: Вчені з`ясували, скільки разів в житті людина займається сексом

Прощайте, комплекси

Ранковий секс має ту перевагу, що ми бачимо один одного лицем до лиця, світанок застає нас такими, якими ми є, без страху і комплексів. Ніч має свою чарівність, це не викликає сумнівів, але при майже денному світлі нам добре видно партнера, і ця картинка чистіша, красивіша.

За матеріалами medinfo.ua.

, , , , переглядів: 2 187

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *