3 головні поради по догляду за волоссям, про які ви не чули

27.06.2017

Ви вже привчили себе до корисної традиції стригти волосся кожні шість-вісім тижнів і користуватися масками для волосся кожен раз під час миття голови? Якщо так – вам буде набагато простіше взяти на озброєння інсайдерські правила для здоров’я і укладання волосся. З таємним знанням, яким ділиться Light, ваше волосся отримає можливість стати такими ж приголомшливими, як у зірок «червоної доріжки».

Спіть на шовку
Дійсно, під час сну волоссю заподіюється колосальний збиток: вони сильно труться одна об одну, заплутуються і збиваються. Саме шовкова подушка допомагає створити більш ковзаючу поверхню для волосся і перешкоджає надмірному тертю. У підсумку ви гарантовано будете витрачати набагато менше часу на розчісування й укладання.

Спробуйте чудо-масло
Кокосове масло можна назвати всемогутнім, дійсно чарівним еліксиром, але є ще одне масло, яке вам обов’язково варто спробувати – мигдалева олія в пульверизаторі з водою. Це допомагає зробити волосся більш слухняним, а також неймовірно збільшити його м’якість і блиск. Користуйтеся цією фішкою, коли ви хочете зберегти на наступний день після укладання кучеряві локони, але не хочете повторно мити голову.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

«Мікро-обробка» волосся

Якщо ви переживали про те, що пропустили чергову стрижку – перестаньте турбуватися. “Мікро-обробка” – це не звичайна повноцінна стрижка, а зрізання виключно посічених кінчиків зі збереженням довжини волосся. Процедура додає волоссю еластичності і рухливості – тим самим полегшує процес укладання і забезпечує їх красу без посічених кінчиків і зменшення довжини.

, , , переглядів: 1 079

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *