3 знаки зодіаку, від яких нічого не приховаєш

07.11.2021

Якщо збираєте приховати щось, то перш ніж це зробити, задумайтеся. Серед нас є люди, які володіють неймовірною інтуїцією, яка межує з телепатією? Ці 3 знаки зодіаку навіть не підозрюють, якими здібностями володіють.

3 місце – Скорпіон

Скорпіон – породження містичних сил. Люди, народжені під цим знаком, наділені особливими здібностями. Вони бачать глибинну сутність людини. При цьому сам Скорпіон поєднує в собі дві особистості. Усередині цього знака йде нескінченна боротьба добра і зла, і ця боротьба роз’їдає його зсередини.

Парадокс полягає в тому, що Скорпіон з першого погляду може зрозуміти, що за людина знаходиться перед ним, а розібратися в собі не може. Скорпіони бачать приховані мотиви співрозмовників. І деколи бувають нестримані у висловлюваннях, коли бачать, як людина лукавить і намагається ввести їх в оману.

2 місце – Стрілець

Стрільці від природи наділені сильною інтуїцією. Цим і обумовлено саме існування дару, сила його знижується, коли Стрілець знаходиться далеко від матері-природи. А варто йому опинитися в рідній стихії, його здатності знаходять безмежну міць.

Стрілець не здатний контролювати незрозумілу і спонтанну активацію матеріалізації своїх думок. Коли це відбувається, то стає несподіванкою для нього самого. Часом Стрільцям не потрібно вимовляти слів, щоб бути почутими співрозмовником. Вони здатні передавати свої думки і бажання на відстані, через міміку і погляд.

1 місце – Риби

За допомогою потужної інтуїції Риби зчитують думки і почуття інших людей. Особливо сильний цей дар щодо рідних і близьких. Риби виглядають відчуженими від реального світу, насправді вони уважно спостерігають за всім, що відбувається навколо них.

Вони здатні швидко проаналізувати і відчути внутрішній стан людини. При спілкуванні з цим знаком у співрозмовника виникає відчуття, що його бачать наскрізь – так воно і є. Риби можуть прожити ваш емоційний стан, зрозуміти ваші проблеми так, ніби самі побували в тих же обставинах. Цей дар – важкий тягар для Риб.

, переглядів: 1 001

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *