13.12.2017

Власник компанії АвтоПлюс Андрій Біланчук: Ми покращуємо життя своїх клієнтів.

Де ви народились, хто ваші батьки, як вони вплинули на те. що ви сьогодні успішний бізнесмен?

Народився я в смт. Маневичі Волинської області. Саме там я провів дитинство та юність. В 2000 році я закінчив Маневицьку школу № 2, вирішив здобувати вищу освіту за спеціальністю “Банківська справа” в місті Рівне. Щоправда, жодного дня за спеціальністю не працював. Багато в чому завдячую своїм батькам – Надії Василівні та Володимиру Миколайовичу. Адже саме з виховання починається розвиток особистості. Мама – вчителька математики, вона завжди вчила нас, мене та двох старших сестер, поважати людей та їх працю. Про цікаву, та навіть не просту, професію батька  я люблю розповідати своїм дітям, він працював  машиністом тепловозу. Мене й надалі підбадьорює його почуття гумору та наполегливість. Та найголовніше для мене було те, що батьки завжди давали право вибору, ніколи не нав’язували своє бачення. В нашій сім’ї існує традиція схожа як у італійців та жителів Країни Басків – важливі справи обговорювали безпосередньо за участі “старших” і як належить – остаточне рішення за батьками.

Коли ви почали помічати свою схильність до бізнесу? Розкажіть про свою першу роботу?

В нелегкі часи 90 – х, період “перебудови”, коли не платили заробітну плату і важко було утримувати сім’ю, саме тоді батьками було вирішено, що торгівля єдиний засіб заробітку. Пам’ятаю першу поїздку з батьком до Республіки Польща, мені на той час було 14. Ми закупляли товар для продажу на Україні. Звичайно, не дуже було приємно мамі, коли її діти стояли на ринку, але на той момент іншого вибору не було. Умови торгівлі були суворі – або дуже холодно, або дуже гаряче. З того часу я зрозумів, що здатність вміло продавати та зацікавити клієнта і є запорукою успіху. Для себе я зробив остаточний висновок, що працюватиму тільки на себе.

З чого почалась ваша історія успіху?

Насправді своїм головним успіхом, я б навіть сказав досягненням, вважаю свою сім’ю та міцні стосунки зі своїми рідними та близькими по духу мені людьми.  Мені пощастило займатися улюбленою справою, яка приносить мені задоволення та прибуток. АвтоПлюс – це не випадковість це багаторічна праця, поступове формування команди, чесність та наполегливість, віра у спільну ідею. На сьогодні АвтоПлюс представлений у трьох містах України, і це тільки початок. Ми здійснюємо продаж вживаних  авто марки Renault для підприємців та великих компаній. Усі наші автомобілі мають сервісну історію, достовірність якої можна легко перевірити. На наших сервісах ми забезпечуємо можливість подальшого технічного обслуговування та 100% наявність усіх запчастин. Я прихильник здорового мислення та спортивного способу життя, тому варто в цій історії розповісти про Верес. ЦЕ був виклик. Коли до мене звернувся Олексій Хахльов, то його ідея вражала та насторожувала  водночас, але я з радістю погодився допомагати. Було важко, нам сміялися в очі.  Проте, завдяки об’єднанню народу, влади та бізнесу ми довели, що неможливого не буває. Так я став віце – президентом НК Верес. Моя мрія, щоб у нашому місті була професійна спортивна Арена, і коли мої діти підростуть, вони пишатимуться, що я маю пряме відношення до тих, хто активно брав участь. Щодо офіційного спонсора, то я довго зважував як віце – президент, і як бізнесмен. На сьогодні я задоволений роботою та результатами команди менеджерів професіоналів, які рекламують та роблять впізнаваною мою компанію.

Які три поради ви дали б бізнесменам – початківцям в Україні?

За мій продукт  мені не буває соромно, тому моя порада початківцям – щоб ви не робили: чи це сфера надання послуг, чи маєте свій продукт – знайте, ви маєте покращувати життя своїх клієнтів, які згодом стають постійними. Отже, запорука успіху: продукт, клієнт, працівники. Ми покращуємо життя своїх клієнтів.

Також слід відзначити, що 90 відсотків успіху залежить від самоосвіти. Велике значення має вибір хороших книг. Читаючи біографію, поради успішних людей та історичних постатей, ти таким чином допомагаєш собі знайти  або запозичити певну тактику для розвитку своєї справи. Намагайтеся не лінуватися витрачати час на здобуття нових знань – відвідування лекцій та тренінгів, які додають впевненості.

На останок третя порада – тримати слово.

Успіх це не тільки гроші, це воодночас активна позиція у суспільстві та відданість своїм переконанням.

 

 

 

переглядів: 679

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *