5 модних рюкзаків на літо

06.06.2017

Рюкзаки давно стали незамінним аксесуаром не тільки кожного туриста, а й гардероба кожної модниці. Ця деталь може розповісти багато про стиль і переваги своєї господині, а також рюкзак неймовірно зручний і практичний. Які рюкзаки стануть в тренді цього сезону? Дивіться нашу підбірку.

  • Міні-формат: мабуть, найпопулярніша серед тенденцій рюкзаків 2017, недарма провідні марки шкіряних сумок винесли його в окрему категорію, прикрасивши аплікаціями, стразами, нашивками з гаслами, блискавками та іншими ефектними акцентами. Мініатюрний рюкзак на лямках-ланцюжках стане відмінним доповненням і на вечірці, і під час денних прогулянок по місту.

  • Трансформер: офісний гардероб теж поповнився модними рюкзаками-трансформерами в мінімалістичному діловому стилі. На вигляд вони нагадують класичний дамський портфель, до якого просто прироблені дві лямки. Такі моделі кращі в нейтральних монохромних відтінках і в стриманій гамі. Масивний замок або пряжка – обов’язковий завершальний штрих.

  • Металік: відмінне доповнення до романтичному гардеробу в традиційних пастельних і відтінках. Рожевий, сріблястий, перламутровий і блакитний – найпопулярніші варіанти для подібного стилю, які дуже ефектно виглядатимуть і з джинсами, і з сукнею.

  • Дитинство: яскраві аплікації з героями мультфільмів, коміксів і які відносять до популярних елементів масової культури, веселі яскраві принти і гасла – прикраси, що повертають в дитинство і нагадують про улюблені рюкзаки шкільних часів.

  • Байкери: шкіряні рюкзаки відмінно впишуться у вже звичний ансамбль, ефектно завершивши образ. Сьогодні в моді блискавки, металеві деталі і масивні пряжки – підбираючи рюкзак в цій стилістиці, можна не сумніватися в успіху.

, , , , переглядів: 2 235

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *