5 модних трендів з подіумів Ukrainian Fashion Week: що буде на піку популярності

11.02.2019

Упродовж тижня JS спостерігав за показами українських дизайнерів. Підбиваючи підсумки, ми зібрали 5 найпомітніших тенденцій з подіумів Ukrainian Fashion Week, які дизайнери пропонують додати до гардероба наступної осені. Втім, навіщо чекати?

All nudes

Тепла палітра природних відтінків — від охри до гірчичного й нюду — стане однією з очевидних домінант наступної осені. Причому застосовувати її дизайнери пропонують не лише в класичних варіантах — тренчах, вовняних пальтах, бохо-сукнях у дусі 70-х, але й у більш еклектичних. Наприклад, у робітничих комбінезонах, як це зробили A.M.G. і Gasanova, або в об’ємних костюмах-двійках, як у Katerina Kvit.

Застібнуті комірці

Застібнуті наглухо всі ґудзики та відкладні комірці — стилістичне відображення незгасаючого тренду на маскулінність. У ArtemKlimchuk, SIX. і Dafna Mayповністю застібнуті сорочки були схожі на елемент офісного гардероба, у той час як тугі комірці монохромних нарядів із показів Lake, A/RAISE і Theo виглядали радше як посилання до робітничої уніформи.

Клітинка

Універсальний принт ніколи не зникав надовго із модних радарів, проте цього разу дизайнери ратують за не зовсім класичні поєднання. Poustovit і Przhonskaya, наприклад, міксують в одному образі декілька різних видів клітинки, Yana Chervinska і Flow The Label підкреслюють картатим візерунком об’єми по-вікторіанськи пишних сорочок, а Dafna May та Gasanova поєднують важкі вовняні тканини в клітинку з напівпрозорими речами — топами з перфорацією, велосипедками із сітки, мереживними сукнями-комбінаціями.

Помітні паски

Дизайнери закликають підкреслювати талію — і робити це радять, вдягнувши помітний пасок. Тонкі та широкі, однотонні та розмальовані тропічними візерунками — цього разу українські бренди показали справжнє розмаїття варіантів. Flow The Label пропонує обрати підкреслено довгі паски, вільний край яких спускається нижче колін, Theo навмисне недбало зав’язує ткані ремені тугим вузлом. Найбільш незвичними здаються паски у Yana Chervinska — широкі, схожі на мініатюрні корсети, зроблені зі стьобаного матеріалу.

Чорно-біла гамма

Українські дизайнери продемонстрували таке розмаїття образів, витриманих у чорно-білій гаммі, що сумніватися не доводиться: класичне поєднання кольорів стане одним з основних у наступному холодному сезоні. Його використовують для всього — від мінімалістичних повсякденних образів, як у Theo і SIX., до розкішних барокових нарядів, розшитих шовковими квітами, як у ArtemKlimchuk.

, , , , переглядів: 2 354

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *