7 речей-антитрендів, з якими пора прощатися

08.04.2021

Можна нескінченно дивитися на вогонь, воду, і як змінюється зимовий гардероб на весняний. А ось що найцікавіше — те, як експерти розмежовують ключові модні предмети на “тренд” і “антитренд”.

 

Головні антитренди 2021 року
Головні антитренди 2021 року © pinterest.com

Як би часто fashion-саміти не намагалися торкнутися теми усвідомленої моди, сезон весна-літо 2021 не став винятком і виділив базовий список антитрендів. tochka.net розповідає, який одяг, взуття та аксесуари виходять з моди, а також які альтернативи можна знайти в цьому році.

 Декорації на джинсах — антитренд 2021

Малюнки, камені та паєтки — те, що зіпсує твої модні джинси в цьому сезоні. Попри бажання дизайнерів акцентувати на святковості вбрання, Міккі Маус і квіткова вишивка уздовж ноги буде не кращим вибором у 2021 році.

Класичний дизайн джинсів без зайвих деталей — ідеальний вибір для цього сезону. А якщо ти все ж шукаєш щось незвичайне, то зверни увагу на печворк. Джинси зшиті з різних клаптиків тканини будуть в тренді ще не один сезон.

Декорації на джинсах — антитренд 2021
Декорації на джинсах — антитренд 2021 © pinterest.com

Джинси в стилі печворк — тренд 2021

Джинси в стилі печворк — тренд 2021 © instagram.com/kseniaschnaider

Натуральне хутро — антитренд 2021

Якщо і є щось більш недоречне у 2021 році, ніж саме поняття “антитренд”, то це використання натурального хутра. Етична мода — екологічно чисті матеріали, мінімум викидів і турбота про тварин — головна мета сучасної fasion-індустрії. Передові модні будинки приєднуються до руху fur-free, а ми пропалюємо поглядами всіх, хто, заради свого (сумнівного) аутфіта, нехтує життям тварин.

Натуральне хутро — антитренд 2021

Натуральне хутро — антитренд 2021 © pinterest.com

Натуральне хутро — антитренд 2021

Натуральне хутро — антитренд 2021 © pinterest.com

Брудні, рвані та змучені життям кросівки — антитренд 2021

Давай вже нарешті поставимо крапку у взаєминах з взуттям в такому стилі. Пошарпані й брудні кросівки були актуальні у 2016 році (хоча, і тоді такі колекції здавалися дивними). А у 2021 році зістарене взуття краще залишити в портфоліо кастомайзерів по типу Філліпа Лейеса. Протести на тему “байдужість стосовно моди” не мають нічого спільного з недоглянутим зовнішнім виглядом. Будемо відвертими, єдине, що покажуть рвані кросівки — зневажливе ставлення до самої себе.

Ми звичайно розуміємо, що бувають різні обставини та погодні умови. Але стежити за чистотою взуття — те ж саме, що дотримуватися правил гігієни порожнини рота. Не лінуйся зайвий раз протерти взуття серветкою або почистити щіткою.

Зістарене взуття — антитренд 2021

Зістарене взуття — антитренд 2021 © pinterest.com

Зістарене взуття — антитренд 2021

Зістарене взуття — антитренд 2021 © pinterest.com

Приталені блузи — антитренд 2021

Гадаємо нема потреби пояснювати, що головна особливість сучасної моди — почуття комфорту і впевненості у своєму зовнішньому вигляді. А надто обтягуючі блузки та сорочки тому протилежність (особливо, якщо це ще й модель з басками). По-перше, вони виглядають неактуально. По-друге, вони сковують рухи та спотворюють природні пропорції тіла.

Ми не наполягаємо на тому, щоб ти вибирала виключно фасони гіперсайз. Однак придивися до розслаблених форм. Акцент на талії допоможе зробити ремінь або поясна сумка. А “обіграти” звичайну білу сорочку допоможуть брошки в ретро-стилі або масивні підвіски на шию.

Приталені блузи — антитренд 2021

Приталені блузи — антитренд 2021 © pinterest.com

Об'ємна сорочка — тренд 2021

Об’ємна сорочка — тренд 2021 © pinterest.com

Коротка сукня-дзвіночок — антитренд 2021

Різноманітність трендових суконь 2021 досить широка. Але що точно не входить в цей список — міні-сукні зі спідницею-дзвінок. Старомодний фасон не підкреслить ні твою фігуру, ні твоє почуття стилю. Заміни його на більш класичні варіанти: сукня на запах, міді з плісированою спідницею або міні з виразним ліфом.

Коротка сукня-дзвіночок — антитренд 2021

Коротка сукня-дзвіночок — антитренд 2021 © pinterest.com

Легка сукня — тренд 2021

Легка сукня — тренд 2021 © pinterest.com

Об’ємні банти, квіти та інші деталі одягу — антитренд 2021

Зараз десь заплаче одна Блер Уолдорф, адже на порядку денному новина про те, що об’ємні деталі одягу вже не актуальні.Врятувати ситуацію може тільки чоловіча колекція Louis Vuitton S/S 2021 (та, що з іграшками на одязі). Хоча це теж не факт.

У будь-якому випадку мінімалістичний декор буде найвірнішою альтернативою у 2021 році. Якщо хочеш виділитися, то краще поекспериментуй з поєднанням різних принтів, кольорів і стилів як в одязі, так і аксесуарах.

Об'ємні банти — антитренд 2021

Об’ємні банти — антитренд 2021 © pinterest.com

Мінімалістичні деталі — тренд 2021

Мінімалістичні деталі — тренд 2021 © pinterest.com

Приталені шкірянки — антитренд 2021

Погода з кожним днем ​​поліпшується, а це значить, що на радарі з’являється все більше шкіряних курток. У 2021 році пора остаточно попрощатися з приталеною косухою. Змісти увагу в сторону об’ємних шкіряних піджаків. Як мінімум, вони виглядають більш актуально. Як максимум, вони поєднуються буквально з будь-яким елементом гардеробу.

Приталені шкірянка — антитренд 2021

Приталені шкірянка — антитренд 2021 © pinterest.com

Шкіряний піджак — тренд 2021

Шкіряний піджак — тренд 2021 © pinterest.com
, , переглядів: 871

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *