7 секретів, які миттєво зроблять вас молодшими

25.04.2023

Виглядати свіжо і молодо — нормальне прагнення будь-якої жінки. І це зовсім не складно, якщо знати невеликі секрети, які візуально позбавлять вас від декількох років.

красива жінка

1. Світла помада

Блиск кольору марсала на губах виглядає дуже вишукано, але він може зробити вас значно старше. Тому, якщо хочете здаватися молодше і свіжіше, зверніть увагу на помади нейтральних світлих відтінків. Виберіть свій ідеальний нюд, він підійде для будь-якого випадку.

2. Носіть окуляри та лінзи

Ця порада стосується тих, хто помітив, що зір почав падати. Якщо ви постійно мружитеся, в куточках очей досить швидко утворюються зморшки. Крім того, розкритий погляд — ознака молодості, а примруження помітно старить.

3. Користуйтеся консилером

На нашому обличчі є три лінії, які можуть зробити помітно старше: це лінія у внутрішнього куточка ока, друга йде від крила носа до куточків губ, а третя — від куточка губ до підборіддя. Пройдіться по ним світлим коректором за допомогою пухнастою кисті, обличчя миттєво стане свіже.

4. Вибирайте розтушовану стрілку

Чим графічніше макіяж, тим суворіше і старше стає обличчя. Тому, щоб виглядати молодше, ретельно розтушовуйте тіні і стрілку. Виконуйте її м’яким олівцем і акуратно відтушовуйте, щоб створити привабливий серпанок.

5. Дбайте про сухі ділянки

Яким би молодим не було ваше обличчя, сухі, потріскані лікті, п’яти і руки миттєво видадуть вік. Приділяйте увагу цим частинам тіла, робіть маски, наносіть крем і не забувайте про скраб.

6. Змініть колір туші

Чорна туш для очей може зробити погляд більш втомленим, зате коричнева додасть очам м’якість. Вона відмінно підходить для денного макіяжу і виглядає дуже гармонійно і на блондинках, і на брюнетках.

7. Не бійтеся сяйва

Багато візажистів вважають, що сяючі продукти підкреслюють зморшки. Але це зовсім не так! Відбиваючи світло, вони створюють ілюзію молодої і випещеної шкіри. Замініть щільний тональний крем на флюїд зі світловідбиваючими частинками, використовуйте рідкі сяючі тіні на яблучках повік, а на губи нанесіть сатинову помаду.

Джерело: https://ukr.media/

, , переглядів: 394

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *