9 грудня рівнян запрошують на XХІ Міжнародний фестиваль сучасної імпровізаційної музики Jazz Bez

03.12.2021

У Рівному відбудеться XХІ Міжнародний фестиваль сучасної імпровізаційної музики Jazz Bez

Новина, яку ви всі так чекали: у Рівному відбудеться XХІ Міжнародний фестиваль сучасної імпровізаційної музики Jazz Bez – наймасштабніший за територією поширення джазовий фестиваль Європи.

Jazz Bez об’єднає довкола джазу міста України, а серед них і Рівне!

 

На вас чекає незабутній вечір джазу:

ÀVDYSH– український контемпорарі-джаз проєкт. Основна ідея ÀVDYSH – привернення уваги до якісної сучасної музики, української мови й культури. Основними стилями проєкту є контемпорарі джаз та фьюжн. Що несе синтез свободи джазової музики, глибини українських мотивів та бачення світу у формі контемпорарі арту.

Колектив у складі:

  • Авдиш Катерина – джазова співачка, фронтвумен і композитор проєкту AVDYSH, дівчина, що, не зважаючи на свій юний вік, прагне просувати свою музику та гідно представляти свою Батьківщину на світовій сцені.
  • Олексій Боголюбов – знаний в Україні та за її межами піаніст і композитор, який активно представляє свої композиції в авторських проєктах, таких як “Travelling to the centre of Europe”.
  • Сергій Клюєнко – бас-гітарист, відомий своєю участю в сальса-гурті Dislocados.
  • Євген Добровольський – барабанщик, що співпрацював з багатьма джазовими виконавцями, а також записав альбом із американським бас-гітаристом David Friesen.

9 грудня 2021 року о 19:00

Зал камерної та органної музики

Детальніша інформація за тел. 096 2945812, 068 0586072.

Локація “JAZZ BEZ 2021”- Зал камерної та органної музики – дозволяє розмістити і музикантів, і глядачів на безпечній, але зручній для концерту відстані. Ми віримо, що такі заходи піднімають життєвий тонус і мотивують, вчать працювати в нових умовах, дають сили рухатись вперед – заради щасливого і здорового майбутнього.

Втім, з обов’язковим дотриманням карантинних норм!

XХІ Міжнародний фестиваль сучасної імпровізаційної музики “JAZZ BEZ” в Рівному відбувається за організацією ГО “Джаз-клуб Джем” та Рівненська обласна філармонія за підтримки Управління культури та туризму Рівненської ОДА

, переглядів: 674

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *