92-річна модель розповіла як бути вічно молодою. [ФОТО]

13.05.2015

 Айріс Апфель – справжня ікона стилю. Не зважаючи на вік (а їй вже більше 90 років) дизайнерка інтер`єрів та відома модель завжди виглядає приголомшливо. У чому її секрет? Пропонуємо кілька цитат самої Айріс.

“Що би ви не робили і скільки би у вас не було грошей, в 80 років ви не будете виглядати на 30. Навіщо витрачати стільки сил і коштів на ці маніпуляції із зовнішністю? Було б набагато краще, якби жінки додали собі розуму в голови, а не ботокса на обличчя. “

“Мій секрет дуже простий: ношу тільки те, що мені подобається. Я ніколи не йду в магазин, щоб купити там весь гардероб. Я купую одну вподобану річ і, коли приходить час формувати образ і компонувати різні елементи, я швидко справляюся з цим завданням.”

“Я люблю архітектурний одяг, щоб “складати” його я могла сама. Якщо це хороша базова річ, ви завжди можете надати їй новий вигляд, зробити більш ошатною, або, навпаки, суворою, змінюючи аксесуари.”

“Якщо ви зовні непривабливі, розвивайте в собі шарм і дотепність, може, якийсь талант або унікальну рису. Якщо ви негарна, у вас більше шансів стати привабливою. А якщо ви красива – часто ви просто красива і все.”

Дивись також:

Чарівне і ніби безлюдне передмісття Рівного

Дуже правильний дизайн стелі у курилці

Отаке фото треба привозити з відпустки на згадку

Хмарка у вигляді ангела

 

 

 

, , переглядів: 1 202

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *