Alina Pash презентувала новий альбом

04.04.2021

«розМова» від Alina Pash 

Прем'єра: «розМова» — новий альбом Аліни Паш, створений у фольклорних  експедиціях

Нещодавно Alina Pash поділилася першою піснею з нового альбому «розМова», а сьогодні відкриває завісу перед слухачами й транслює їм усі дев’ять пісень з новим фольковим звучанням. 

Альбом можна прослухати на всіх стрімінгових майданчиках. В YouTube кожен охочий може знайти lyric video до всіх пісень. 

На декілька пісень із альбому будуть створені візуальні ряди, що також будуть завантажені в YouTube акаунт артистки.

Найближчим часом в мережі з’явиться відео на пісню «Ласки Дівочі», що було знято в Тель-Авіві. З нього, власне, й почалася робота над альбомом.

Alina Pash про альбом «розМова»:

«Я хочу стати представником фольклорної України й транслювати її народність через свою творчу призму. Тому в альбомі я експериментую, домішую інші жанри: hip-hop, trip-hop, електронний фольк та додаю трішки шаманського настрою» 

 

«Я варую ушитко своє рудноє, попуд горы подоймаюся, гойкаю із полонины на полонину, гет докі ми вічка ся світят.»

Слухайте новий альбом Alina Pash «розМова» — The Village Україна

ФАКТИ

 

  1. Музику до пісень з альбому Аліна створювала з п’ятьма саунд продюсерами. Це  є підтвердженням експериментального підходу до створення матеріалу.  
  2. Усі люди, що виконують пісні разом з Аліною в альбомі – це справжні представники українських традицій, що люблять і плекають народне слово, пісню.
  3. У підтримку буде випущено документальний фільм «Розмова поколінь» разом із діджитал платформою PASIKA Magazine. У сюжет будуть покладені діалоги з людьми з прикарпатського краю. Саме їх відповіді на запитання, що Alina Pash підіймає у «розМові». Також у фільмі  можна буде побачити кадри з експедиції, моменти запису альбому та буденність  мандрівників Карпатами.
  4. У підтримку альбому буде відкрито  виставку «ДНК її сутності» у Києві, в рамках якої буде  використано матеріали та пісні з альбому. Це концептуальна виставка-монолог про матрицю світовідчуття жінки як митця у XXI ст. 

 

Alina Pash в Instagram

 

Слухати альбом «розМова»

Mixing and Mastering: Studio31

 

Дивитися  lyric video 

Video edit/VFX: WKNG

 

Фото з фольклорних експедицій

Фото до альбому

, переглядів: 1 384

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *