Алкогольний гороскоп: як п`ють знаки Зодіаку

13.03.2015

Іноді доводиться пити в компанії малознайомих людей. Як не напоротись на грубість і не зганьбитись самому? Достатньо дізнатись, ким є нові товариші по чарці чи потенційні наречені за знаком Зодіаку. Зазирати у паспорт не обов`язково! Можна обережно з`ясувати, коли у цієї людини день народження )


ОВЕН

Ніколи не пийте з Овнами! Якщо ви вже п`єте з Овнами, постарайтеся посадити поруч з собою тверезого Водолія, щоб він вас вчасно вивів. Бо доп`єтесь до чортиків. При цьому Овен буде співчутливо дивитися на вас абсолютно тверезими очима й хитати головою: “Ну що ж ти так, ми ж тільки почали…”


ТЕЛЕЦЬ

П`яний Телець завжди робить вигляд, що він тверезий. Навіть якщо він повзе по підлозі, все одно впевнений, що вечір тільки почався. У Тельців є таке непорушне правило: брати від життя все і гуляти по повній. Збираючись випити разом з Тельцем, не економте, беріть більше. Але і дві пляшки вас не врятують – після них Телець може перетворитися на розлюченого бика і розтрощить все, до чого зможе доповзти – посуд, меблі й ваші добрі стосунки.


БЛИЗНЮКИ

Збираючись випивати з Близнюками, можете не вгадати, яка з двох натур цього знаку проявиться під дією алкоголю. Тут – як пощастить. На-гора може вилізти весела кішечка з мікрофоном і резюме “Ви співаєте чудово!” Або похмуре породження пекла, яке не просто ненавидить усіх оточуючих, але і всіляко прагне їх знищити. У другому випадку ви ризикуєте дізнатися багато чого нового про свою зовнішність та розумові здібності. А на ранок Близнюки махнуть рукою – мовляв, чого ти ображається? Я ж п`яний був.


РАК

Напоїти Рака – єдиний спосіб дізнатися його по-справжньому. Тільки у п`яному вигляді Рак нарешті відкритий світові й перестає соромитися. Зрозуміло, на ранок Рак знову сховається в собі й буде там мовчки, зціпивши зуби, страждати.


ЛЕВ

П`яний Лев нічим не відрізняється від Лева тверезого. Хіба що гучність збільшується прямо пропорційно кількості випитих чарчин. Тверезий Лев, розповідаючи про свою чесноти, пригоди й перемоги, іноді робить паузи, щоб вдихнути трохи повітря. А ось п`яному Левові повітря абсолютно ні до чого! Він мусить в сотий раз розповісти історію із серії “який же я крутий, Господи”, бо в компанії з двадцяти чоловік виявився один нещасний, який цю історію ще чомусь не чув.


ДІВА

Навіщо п`ють Діви – абсолютно незрозуміло. Зате під час застілля вони обов`язково проходять три обов`язкових етапи: “Я така п`яна” (вже після першого келиха), “Я вас так люблю” (середина ночі) і “Де аспірин?” (під ранок). Юна похмільна Діва може зранку виявити, що вона вже не діва, але подробиць не згадає ніколи…


ТЕРЕЗИ

Пити бояться, але дуже люблять. Тому що тільки в цьому стані вони перестають, нарешті, зважувати все навколо і приходять в повну згоду з навколишнім світом. Вічні пошуки світлого ідеалу тимчасово припиняються, тому що це та сама ситуація, коли некрасивих жінок не буває. Дурних чоловіків, до речі, теж. Правда, вранці Терезам буде нестерпно соромно…


СКОРПІОН

Напивається акурат до стану куражу, а потім різко гальмує, продовжуючи наливати оточуючим, одночасно по-єзуїтському примовляючи “у мене легка рука”. Не вірте! У Скорпіонів дуже, дуже важка рука, і вони вкрай люблять посміятися над тим, як їхні жертви намагаються стати на ноги. Пити зі Скорпіонами можна тільки тим, хто мріє стати зіркою ютубу.


СТРІЛЕЦЬ

Стрілець – алкоголік. Або непитущий. Тому що у Стрільця життя не вдалося. Або вдалося. Взагалі незрозуміло, як пити зі Стрільцем. У першому випадку не вистачить здоров`я. У другому ви помрете від нудьги приблизно на половині лекції про шкоду вживання алкогольних напоїв. Але як би там не було, потрапивши за стіл зі Стрільцем, робіть все так, як він говорить. Сперечатися з ним шкідливо – він або вас пристрелить, або образиться, причому, останнє – незрівнянно гірше.


КОЗЕРІГ

Замкнутий і обережний Козеріг у п`яному вигляді перетворюється на душу компанії, яка щедро розкидає компліменти оточуючим і добродушно реагує на іронічні підколки на його адресу. Не ведіться! Підступ полягає в тому, що на ранок він Все Пам`ятає.


ВОДОЛІЙ

П`яний Водолій здатен перевернути світ, не розмінюючись на такі дрібниці, як точка опори. Він хапає аркуш паперу і народжує божественні рядки поезії, створює нову релігію або революційні економічні моделі. Тільки от, на жаль, цього ніхто ніколи не бачив. Як і, власне, п`яного Водолія. Бо зазвичай трохи захмелілий Водолій каже: “Ви тут це… а я спати пішов”. І йде спати.


РИБИ

Якщо риба-пила, тримайтеся на відстані. Якщо риба пила багато – тікайте! П`яна Риба переживає весь спектр емоцій за чотири хвилини, після чого повторює цей цикл, доти, поки в стані ворушити зябрами. Тільки що вона ридала в кутку, тому що її ніхто не любить, а через тридцять секунд вже радісно скаче по стільцях, розмахуючи трусами над головою…

 

За матеріалами ”В світі чудес”

 

СТАТТІ ДО ТЕМИ:

Улюблені хобі 12 знаків зодіаку

 

Самые плохие качества всех знаков Зодиака

Плохие привычки 12 знаков Зодиака

, , , переглядів: 4 180

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *