Американські дослідники назвали продукти, які можуть спровокувати рак

05.01.2016

Американські дослідники назвали продукти, які можуть спровокувати рак

Цукрові добавки може викликати майже невиліковне захворювання.

Дослідниками з Техаського університету здійснили ряд експериментів з використанням мишей, в результаті яких вони з`ясували, що цукор, який присутній в батончиках, кетчупі і солодкій газованій воді збільшує ризик появи ракових пухлин легенів і грудей.

Пов`язане це зі з`єднанням фруктози та чогось типу рафінованого цукру.

Вчені протягом деякого часу спостерігали за мишами. В однієї групи, в харчуванні якої було збільшено кількість сукралози, відзначили більш часту поява метастазів і пухлин. У цих особин більш ніж в 50% випадків розвивався рак легенів або грудей. При цьому в цілому для експерименту було розроблено 4 типи харчування.

Один із вчених відзначає, що за їхніми спостереженнями, саме фруктоза, яка міститься в кукурудзяному сиропі, а також безпосередньо у рафінованому цукрі, виступає в якості головного чинника при виробленні кислот в пухлинах. Найчастіше вона зустрічається в солодкій газованій воді, батончиках, що містять мюслі,та в кетчупі.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Прищі на лобі: позбуваємося від них раз і назавжди

Рівнянам на замітку: чому не варто споживати каву на ніч

Як рівнянкам правильно захищати шкіру взимку?

Що не потрібно їсти на сніданок

, , переглядів: 459

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *