Американські дослідники назвали продукти, які можуть спровокувати рак

Збір коштів на потреби армії України
05.01.2016

Американські дослідники назвали продукти, які можуть спровокувати рак

Цукрові добавки може викликати майже невиліковне захворювання.

Дослідниками з Техаського університету здійснили ряд експериментів з використанням мишей, в результаті яких вони з`ясували, що цукор, який присутній в батончиках, кетчупі і солодкій газованій воді збільшує ризик появи ракових пухлин легенів і грудей.

Пов`язане це зі з`єднанням фруктози та чогось типу рафінованого цукру.

Вчені протягом деякого часу спостерігали за мишами. В однієї групи, в харчуванні якої було збільшено кількість сукралози, відзначили більш часту поява метастазів і пухлин. У цих особин більш ніж в 50% випадків розвивався рак легенів або грудей. При цьому в цілому для експерименту було розроблено 4 типи харчування.

Один із вчених відзначає, що за їхніми спостереженнями, саме фруктоза, яка міститься в кукурудзяному сиропі, а також безпосередньо у рафінованому цукрі, виступає в якості головного чинника при виробленні кислот в пухлинах. Найчастіше вона зустрічається в солодкій газованій воді, батончиках, що містять мюслі,та в кетчупі.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Прищі на лобі: позбуваємося від них раз і назавжди

Рівнянам на замітку: чому не варто споживати каву на ніч

Як рівнянкам правильно захищати шкіру взимку?

Що не потрібно їсти на сніданок

, , переглядів: 614

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *