Антитренди літа 2018, які набрали популярність у 2016-17 роках.

02.07.2018

Відомо, те що швидко набирає обертів,що є на піку популярності – падає з вершин так само швидко.
Кожного року дизайнери диктують нам рамки стилю,але чи завжди вони є об’єктивними?
Що одягнути?Які фасони в моді?А колір?Тканина? – основні питання кожної модниці. Звичайно, не з кожною “фішкою” сезону ми згідні,не все підходить нам по стилю ,але кожна дівчина намагається ,якщо не бути самою стильною ,то хоча б не пасти задніх. Саме тому ми визначимо основні антитренди літа 2018,які ще минулого року були трендом.

1.Мішкуваті шорти з ефектом “порваних”.
Літо 2015-17 важко було уявити без такого елементу гардеробу,але вже у 2018 такі шорти –  зовсім не тренд. Оверсайз шорти ми поєднували з підборами та кедами. Вважали їх невід’ємною частиною літа. Але мода змінюється, і сьогодні на піку популярності – класика. Шорти в стилі 50-60х з завишеною талією ,приталені та жіночні – фішка образу 2018. Фактурна тканина ,джинс,трикотаж – на Ваш смак ,головне правильно завершити образ.

2.Босоніжки з виразними елементами(квіти,помпони,каміння). Колись відомі та цікаві нам босоніжки в грецькому стилі з різними прикрасами вже стали антитрендом. Ще минулого року ми могли спостерігати великий вибір такого взуття на полицях масмеркету та дорогих бутиків . Власниці такого елементу гардеробу повинні болісно прийняти ярлик “немодно!”на найближчі пару років . На зміну приходять звичайні босоніжки в грецькому стилі,без прикрас,яскравих елементів та вставок. Також популярність набирає взуття на невеликій платформі з масивними переплетами та пряжками .

3.Чокер. Цей аксесуар набрав популярності не тільки у 2000,а ще у далеких 80-90х. Героїню відомого фільму – “Leon” важко уявити без чокеру. Він доповнював її образ,робив його цілісним,формував перше враження. Але життя це не фільм . Сьогодні доступні різні види  чокерів,але чи є вони актуальними? У 2018 чокер – антитренд . Дизайнери та стилісти пропонують замінити цю прикрасу на елегантну та лаконічну підвіску, середньої довжини з мінімальним насиченням декору.

4.Рубашки та кофти з відкритими плечами. Цей тренд підтримали майже всі. Кожен другий магазин у 2017 мав в своєму аресеналі “відриті плечі”. Але ,як швидко підскочив цей елемент гардеробу  у лідери то так швидко і згас. Не всі погодяться з тим ,що це явний анитренд, адже багато магазинів і досі пропонують такий товар,а дівчата яким хочеться додати пікантності у свій образ поповнюють гардероб блузами та кофтами з відкритим верхом. Нам пропонують замінити такий верх  трикотажними  блузами з гороховим принтом ,який вважається найпопулярнішим у літку 2018.
Класика повертається ,але чи всі готові до її повернення?

переглядів: 1 140

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *