Ароматний пиріг з хурмою та горіхами – спечете раз, захочете ще

Збір коштів на потреби армії України
21.11.2021

Листопад – час улюбленого солодкого помаранчевого фрукта. Тільки заради хурми багато хе чекає осінь та готовий терпіти цю сірість та холоди останнього місяця осені.

Хурму можна не просто їсти як фрукт, а й додавати її до салатів і м’яса, а найсмачніше в холодну пору — це випічка з хурмою.

Пропонуємо вам спекти ароматний пиріг з хурмою та горіхами
Але тут найголовніше – обирайте дуже спілу хурму.
Інгрідієнти:
  • 2 хурми
  • 3 яйця
  • 50 г волоських горіхів
  • 150 г цукру
  • 100 г вершкового масла
  • 260 г борошна
  • 0,5 ч. л. розпушувача
  • дрібка солі

Приготування:

 

переглядів: 489

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *