Дієтологиня Наталія Макієнко на своїй сторінці в Instagram поділилася кількома порадами, з якими продуктами найкраще поєднувати шашлик, щоб не нашкодити організму, а яких краще уникати на пікніку.
Як їсти шашлик без шкоди для здоров’я
- Вибирайте один вид білка, так набагато корисніше і переїсти в такому випадку шансів менше.
- Червоне м’ясо не поєднуйте з картоплею, хлібом та лавашем.
- На обід з будь-яким гарніром найкраще їсти індичку, курку, морепродукти та рибу.
- Не забувайте їсти овочі та зелень, адже вони поліпшать травлення.
Крім цього, фахівець додала, що маринади для шашлику найкраще використовувати без молочної продукції, а також майонезу й оцту.