«Боро Плюс»: зелений чи фіолетовий?

29.11.2017

Сьогодні LIGHT розповість тобі про  засіб, який дійсно заслуговує похвали. Це один із бюджетних кремів, який рятує від багатьох проблем. Натуральні інгредієнти, антисептичний ефект, склад на основі аюрведичних трав. Дізнавшись про всі цілющі властивості цієї мазі, ти зрозумієш, чому вона завжди має лежати в кожній косметичці.

Універсальний – це точно про нього! Сфера дії цієї особливої мазі вражає. Найчастіше «Боро Плюс» використовують як антисептик, він дуже швидко загоює ранки і порізи у дітей і дорослих. Але це лише мізерна частина його можливостей.

Як застосовувати “Боро плюс”?

1. Проти сухості шкіри обличчя і лущення.

Кращого догляду за сухою шкірою обличчя просто не існує! Крем прекрасно бореться з лущенням, особливо в зимовий період. Його можна використовувати як загоюючий засіб після косметичних процедур: різних пілінгів і чисток.

2.Захист шкіри рук.

Живить шкіру рук, доглядає за кутикулою, пом’якшує її.

3. Для лікування проблемної шкіри, акне і прищів.

Мазь досить жирна, але це не повинно вас лякати! Наносити її потрібно на шкіру тонким шаром на ніч, надлишки промокати серветкою. Куркума, калган, алое, екстракт солодки – всі ці природні компоненти допоможуть впоратися з будь-якими вадами шкіри.

4.Для загоєння потрісканих губ, лікування герпесу.

Крем допоможе загоїти потріскані губи дуже швидко, ефективний навіть при лікуванні герпесу. Дарує губам дивовижну м’якість, дуже добре зволожує їх.

Універсальний – це точно про нього!

5.При опіках.

При опіках цей крем незамінний! Він не тільки допомагає шкірі швидко регенерувати, а й знімає хворобливі відчуття, заспокоюючи епідерміс. Сандалове дерево в складі крему особливо ефективне якраз при опіках.

6.При подразненні після гоління і алергії.

Ніякого висипу і почервоніння з цим кремом не буде! За одну ніч можна легко позбавить від цих неприємностей.

7.Проти тріщин на п’ятах.

П’ятки будуть на дивно м’якими, якщо щовечора змащувати їх кремом «Боро Плюс». Крім того, мазь володіє антигрибковим ефектом!

Безліч людей дуже добре відгукуються про крем і при цьому цікавляться: в чому різниця між зеленою і фіолетовою версією. За складом обидва тюбика практично однакові, відрізняються лише запахом і щільністю.

«Боро Плюс» фіолетовий більш щільний і жирний, відмінно підходить для зимового догляду за шкірою обличчя, також він має більш різкий запах.

«Боро Плюс» зелений легший за консистенцією, тому відмінно підходить для лікування проблемної шкіри, відрізняється не такою жирною основою. Ось і всі відмінності!

Ще один плюс цього доступного аптечного засобу в тому, що використовувати його можна довго, витрачається мазь повільно. Економія!

, , , , переглядів: 14 101

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *