Чому жінки отримують більше задоволення від сексу, ніж чоловіки?

16.12.2016

Канадські дослідники з Університету Конкордія повідомили, що представниці прекрасної статі отримують більше насолод від сексу, ніж чоловіки. Як стверджують вчені, цьому сприяють чотири зони на тілі жінок, які викликають оргазми.

Прийнято вважати, що чоловіки думають про секс мало не 24 години на добу і завжди готові ним займатися, а для жінок набагато важливіше психологічна сторона відносин. Однак канадські дослідники довели, що представниці прекрасної статі отримують значно більше насолод від занять сексом. Судячи з усього, додаткову насолоду жінки отримують через те, що вони здатні відчувати більш глибокі і різні за відчуттями оргазми, ніж чоловіки.

Читайте також: Цікава статистика: чим займаються чоловіки та жінки перед сном?

Автори дослідження вирішили з`ясувати, яким чином жінки збуджуються. Вони встановили, що існують, принаймні, чотири зони оргазму в жіночому тілі. У цей список входять клітор, внутрішня зона навколо точки G, шийка матки, а також генітальні зони на зразок сосків. Оргазм жінки відчувають не від однієї конкретної зони, а практично від усіх відразу. І по відчуттях оргазми не бувають однаковими для кожної жінки, у будь-якої представниці прекрасної статі це різні за інтенсивністю відчуття.

Читайте також: Контрацепція: ТОП-5 альтернатив традиційним презервативам

Виходить, жінки мають дуже значні можливості в плані випробування оргазму різних типів під час занять сексом. Ці відмінності визначаються психологією і фізіологією жіночого організму. Таким чином, жіночий оргазм значно відрізняється від чоловічого, що представляє собою звичайну еякуляцію. А значить, секс приносить жінкам відчутно більш потужні насолоди.

Читайте також: Цікаві ідеї для оригінальних новорічних ялинок (10 ФОТО)

За матеріалами health.obozrevatel.com.
Фото – wiki.pp.ua, edinstvennaya.ua

, , , , , переглядів: 2 291

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *