“Чорна п’ятниця”: де українці можуть отримати найбільші знижки та гарно скупитися?

26.11.2021

Сьогодні, 26 листопада в стартує” Чорна п’ятниця”.Це особливий день, який відзначають і в Україні, і у цілому світі.

Це час вигідних знижок і великих розпродажів. Багато магазинів відкрили сезон знижок ще раніше. У цей період покупці прагнуть купити нову техніку, одяг або товари для дому за низькою ціною.

У 2021 році Чорна п’ятниця пройде в період суворого карантину. Значна частина покупок буде відбуватися онлайн. На вигідну закупівлю є всі вихідні, адже період знижок триватиме кілька днів. УНІАН зробив підбірку магазинів, де будуть “найсмачніші” ціни і як заощадити в Чорну п’ятницю.

Чорна п’ятниця в Україні: знижки в українських магазинах

Більшість українських мереж продовжить період розпродажів на всі вихідні, щоб всі бажаючі встигли закупитися.

  • В Алло чорна п’ятниця триватиме з 22 по 28 листопада.
  • Цитрус пропонує знижки на техніку з 22 по 29 листопада.
  • Чорна п’ятниця в Фокстрот діє з 22 по 29 листопада.
  • Ельдорадо порадує нас падінням цін до 28 листопада.
  • Розетка проводить розпродажі з 22-29 листопада, а знижки досягають 70%.
  • В Comfy “цінопад” триватиме до 29 листопада.
  • АТБ пропонує знижки до 40% з 19 до 26 листопада.

Чорна п’ятниця у світі: які магазини беруть участь в акції

AliExpress проводить розпродаж з 25 до 30 листопада. Перевагами магазину є величезний вибір товарів, великий асортимент на будь-який смак і доставка в будь-яку точку світу. Крім звичайних знижок AliExpress пропонує безліч інших способів заощадити. Однак чекати товар доведеться кілька тижнів, а іноді і пару місяців.

Чорна п’ятниця в Amazon триватиме лише два дні – 25 і 26 листопада, зате знижки до 90% приємно дивують. Сайт дозволяє купити товар не тільки у самого магазину, але і у приватних підприємців. Також на сайті можна здійснити оплату іноземною карткою. Amazon не доставляє товари в Україну, тому доведеться скористатися вітчизняними поштовими сервісами.

eBay пропонує великий асортимент товарів з великими знижками. Кожен магазин сам встановлює дату розпродажів. Більшість з них продовжать чорну п’ятницю до 28 листопада. Можлива доставка в Україну, але вона займе багато часу.

Чорна п’ятниця в IKEA – чудова можливість купити меблі за низькою ціною. У 2021 році в Україні відкрився перший магазин мережі, тому в українців з’явилася можливість купувати меблі з доставкою.

Як заощадити в Чорну п’ятницю

Чорна п’ятниця вигідна не тільки магазинам і покупцям, але і шахраям. У цей період з’являється сотні магазинів-одноденок, які зникають після внесення передоплати.

Великі магазини також можуть наживатися на Чорній п’ятниці. Нерідко напередодні період знижок магазини підвищують ціни, а потім знову знижують до 26 листопада. Як отримати реальну знижку і не потрапити на хитрощі маркетологів – дивіться у відео.

переглядів: 815

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *