Чи працює тренд “структурні локони без плойки” з TikTok в реальному житті?

23.03.2021

Техніка укладання волосся, яка обіцяє за менш як пів години з пухнастого волосся структурну зачіску, облетіла весь TikTok.

І якщо ти ще про неї не чула, то ми покажемо чи це працює.

TOCHKA.NET офіційно заявляє, якщо ти володарка хвилястих волосся і ніколи не чула про плоппінг — ти втратила багато чудових миттєвостей, коли твої локони могли б перетворитися на повноцінну укладку. Більш того, спеціальна техніка сушки та укладання волосся ще й турбується про стан твоїх локонів. Адже основна фішка плоппінгу — зволожити та наситити кучері, пригладити кутикулу волосини, а також подбати про те, щоб волосся лягало в структурну зачіску і не пушилось. І як запевняють експериментатори, всього за 15-20 хвилин можна отримати трендову укладку без використання плойки або бігуді.

Повертаючись до теми про структурні локони та красиву укладку без плойки та інших нагрівальних предметів, варто відзначити, що популярна тенденція плоппінгу — не що інше, як основна складова техніки Curly Girl Method, яку просто популяризували користувачі TikTok. Для тих хто ще не в курсі, це метод укладання неслухняного і кучерявого волосся. Результати техніки відмінні (скоро ти й сама в цьому переконаєшся), але мінуси теж є — досить довгий і трудомісткий процес.

Але на ділі результат на волоссі явно виправдовує той час, який доводиться витрачати на миття голови та етап укладання волосся. Особливо рекомендуємо випробувати, якщо ти періодично даєш волоссю відпочити, щоб зайвий раз не пересушувати.
Самые неожиданные тенденции в мире моды, которые ставят в тупик

Отже, в чому полягає популярна тенденція плоппінг?

Весь сенс у тому, щоб висушити волосся і допомогти локонам утворити природні завитки, не використовуючи нагрівальні прилади. Таким чином, ти можеш отримати структурні та натуральні кучері в повсякденній укладці, не погіршуючи стан волосся, а навпаки, насичуючи їх вологою.

Як зробити красиві локони без плойки?

  1. Вимий голову, як ти це робиш на постійній основі.
  2. Залишаючи частину вологи на волоссі (вони повинні бути ще досить мокрими, але з них вже не має стікати вода), нахили голову вниз і акуратними рухами долонь почни “вичавлювати” волосся. Попередньо, на руки можна нанести незмивний доглядовий засіб або невелику кількість фіксатору волосся, для більш явного ефекту.
  3. Потім візьми мікрофібровий рушник (можна замінити бавовняною футболкою) і акуратно вклади волосся в середину, притискаючи їх верхівкою.
  4. Щільно закріпи рушник, щоб волосся зафіксувалося в одному положенні.
  5. Зняти рушник можна через 15-20 хвилин. Візьми ще трохи незмивного засобу для укладання волосся і легкими рухами долонь допоможи волоссю правильно розподілитися і дай йому висохнути самостійно (або, можна скористатися дифузором).
  6. Укладання готове!

Які продукти для волосся рекомендовані для техніки плоппінг?

Основне правило при виборі (будь-якого) продукту для кучерявого і хвилястого волосся — обходити стороною силікони. Незалежно від того, використовуєш ти шампунь або фіксатор для укладання, силікони в складі продукту будуть обтяжувати волосся і не дадуть завитку прийняти природний вигляд. Вибирай легкі кошти, які добре розлучаються з водою — так, в разі якщо нанесеш занадто багато продукту, додавання води допоможе швидко виправити ситуацію. У всьому іншому орієнтуйся виключно на свої переваги, як зволожувати й чим фіксувати волосся в суцільну укладку.

Головна особливість висушування волосся в техніці плоппінг — утримання волосся на місці, а не позбавлення вологи. Саме тому краще за все використовувати максимально тонкі тканини. Щоб не розпушити волосся експерти особливо рекомендують звернути увагу на мікрофіброві рушники. Альтернативою, щоб не зіпсувати структуру і не розтріпати дрібні волоски, можна використовувати просту бавовняну футболку.

Plopping | Curly hair styles, Curly hair styles naturally, Curly hair  overnight

, переглядів: 843

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *