День ангела Дениса: походження імені, характер і талісмани

28.03.2017

Сьогодні, 28 березня, свої іменини святкують чоловіки на ім’я Денис. Ми підготували для вас добірку цікавої інформації про це ім’я, його походження, значення та характер.

Значення: «Належить Діонісу»

Походження: Це ім`я походить від давньогрецького імені Діонісіос. У міфології Стародавньої Греції Діоніс – бог природи і вина.

Характер: Денис росте дуже товариським хлопчиком. Його кращими друзями стають не тільки діти в окрузі, але і сусідські собаки, яких він по дорозі в школу підгодовує бутербродами. Непогано було б купити хлопчикові цуценя. Це допомогло б виховувати такі якості, як обов`язковість, працьовитість, дбайливість.

Читайте також: День ангела Дмитра та Анастасії: значення імен, характер, талісмани

У школі вчиться добре, але може отримувати зауваження від вчителів за неспокійну поведінку. Денис стає посидючою і акуратною людиною, не позбавлений здібностей. Легко долає всілякі складності в житті. Часто йому посміхається удача. Може виграти велику суму в лотерею.

Денис з дитинства на все життя завзятий колекціонер. Отже, не боїться копіткої роботи. Принциповий. Часто нав`язує свої ідеї оточуючим. Перший шлюб у Дениса може скластися невдало. Дружина часто вступає в конфлікт з його батьками. З цієї причини молодій сім`ї краще жити окремо. При виборі супутниці життя може в першу чергу керуватися корисливими мотивами. Добре знає ціну грошам.

Читайте також: День ангела Ірини та Лева: фоносемантика імен, характери і талісмани

Чим порадувати іменинника: Приготуйте смачне святкове блюдо, наприклад, винний десерт – желе з ягодами.

Фоносемантика: Слово Денис справляє враження чогось доброго, світлого, гарячого, маленького, веселого, активного, радісного.

Талісман: конвалія. Колір: сизо-зелений. Камінь: сапфір. Знак зодіаку: ім`я підійде Скорпіонам, Водоліям, Близнюкам і Рибам.

Джерело – calend.ru.

, , переглядів: 1 933

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *