День ангела Георгія: походження імені, характер і талісмани

24.03.2017

Сьогодні, 24 березня, свої іменини святкують чоловіки на ім’я Георгій. Ми підготували для вас добірку цікавої інформації про ці імена, їх походження, значення та характери.

Значення: «Хлібороб».

Походження: Ім`я походить від давньогрецького слова «георгос». У різних країнах приймає різні форми: Жорж, Джордж, Георг, Хорхе, Дьордь, Юргер, Іржі, Єжи. У стародавній Русі – Гюргій, Дюргі і Дюк.

Читайте також: День ангела Дмитра та Анастасії: значення імен, характер, талісмани

Характер: У дитячому віці Георгій тримається трохи осторонь від своїх однолітків, але не в такій мірі, щоб це розумілося ними як зарозумілість. Георгій не доходить до межі, після якої настає протиставлення своїм товаришам. Вміє вислуховувати свого співрозмовника, йому можна довіритися в делікатній ситуації. Може зберегти чужу таємницю.

Здатний добре викладати свої думки в письмовій формі. У будь-якій роботі дуже ретельно і серйозно ставиться до дорученої справи. У незнайомому товаристві тримається відокремлено, а серед свого кола може і розговоритися не в міру. В цілому до людей – доброзичливий.

Читайте також: День ангела Домініки та Леоніда: значення імен, характери і талісмани

Зла довго не пам`ятає і відносинам з тими, хто його недолюблює, намагається додати іронічний характер. З жінками Георгій нерішучий, але сімейне життя складається, як правило, щасливо. Єдине, що він не здатний перенести – це обман. Георгій любить веселі компанії і вечірки. Випивши, стає задумливим. Любить гуляти з дітьми і дружиною.

Чим порадувати іменинника: Приготуйте смачну святкову страву, наприклад, курячий кебаб.

Фоносемантика: Слово Георгій справляє враження чогось безпечного, незграбного, гарячого, маленького, швидкого, яскравого.

Талісман: конвалія. Колір: рубіновий. Камінь: сапфір. Знак зодіаку: ім`я підійде Тельцям, Левам, Дівам, Терезам і Водоліям.

Джерело – www.calend.ru

 

, , переглядів: 1 361

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *