День ангела Максима: походження імені, характер і талісмани

26.01.2017

Сьогодні, 26 січня, свої іменини святкують чоловіки на ім’я Максим. Ми підготували для вас добірку цікавої інформації про це ім’я, його походження, значення та характер.

Отже, Максим

Значення: «Найбільший».

Походження: Ім`я походить від латинського слова «Максимус». Ім`я Максим є римським родовим іменем.

Характер: У дитинстві Максим не доставляє батькам і вчителям ніяких турбот. Він добре вчиться, у нього нормальні відносини з однолітками. Читає різні книги, і в нього розвивається багата уява. Із задоволенням ходить в театр на дитячі спектаклі.

У дорослого Максима може не все ладиться. Йому не вистачає вольових якостей, упевненості в собі, завзятості і наполегливості. Він позбавлений «пробивних» здібностей і до того ж має звичку у всьому сумніватися. Але, незважаючи на ці недоліки, Максим відкритий до спілкування.

Читайте також: День ангела Анатолія: значення імені, характер і талісмани

Він доброзичливий, завжди готовий прийти допомогу. Намагається побачити в людині тільки гарне, тому Максиму складно відрізнити хороших людей від поганих. Не ставить перед собою мети зробити кар`єру, але, захопившись якою-небудь справою, може домогтися значних результатів.

Максими успішно працюють будівельниками, ковалями, фотокореспондентами, вчителями. Можуть бути політиками. Максим рано починає звертати увагу на дівчат. До вступу в шлюб вже має великий досвід спілкування з жінками.

Терплячий і не буде квапити дружину, коли вона надовго затримається перед дзеркалом. Здатний перенести і нервовий зрив у дружини, викликаний неприємностями на роботі. Але терпінням його не слід зловживати – воно не безмежне.

Читайте також: День ангела Дмитра та Анастасії: значення імен, характер, талісмани

Любить спілкуватися з дітьми. Охоче водить їх в дитячий садок і на прогулянки, читає їм казки й допомагає робити уроки. З батьками дружини відносини складаються благополучно. У шлюбі Максим вірний.

Чим порадувати іменинника: Приготуйте смачне святкове блюдо, наприклад, жаб`ячі лапки з курки.

Фоносемантика: Слово Максим справляє враження чогось холодного, повільного, пасивного, тьмяного, сумного.

Талісман: дуб. Колір: малиновий. Камінь: аметист. Знак зодіаку: ім`я підходить Овнам, Левам, Терезам, Скорпіонам і Козерогам.

За матеріалами www.calend.ru

, , переглядів: 2 141

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *