День ангела Михайла: походження імені, характер і талісмани

16.03.2017

Сьогодні, 16 березня, свої іменини святкують чоловіки на ім’я Михайло. Ми підготували для вас добірку цікавої інформації про це ім’я, його походження, значення та характер.

Михайло

Значення: Той, хто як Бог.

Походження: Ім`я походить від давньоєврейського імені Мікаель. Відомі й інші форми імені: в Англії – Майкл, в арабських країнах – Микаил, в Німеччині – Міхель, в Іспанії – Мігель, у Франції – Мішель.

Характер: З хлопчиком Михайлом у вчителів і батьків проблем, як правило, не буває. Він намагається все робити добре і вчасно. Може брати участь у спортивних іграх разом зі своїми друзями й співати в дитячому хорі. Михайлу властивий логічний склад розуму.

Читайте також: День ангела Дмитра та Анастасії: значення імен, характер, талісмани

У незнайомій обстановці орієнтується швидко. Болісно сприймає критичні зауваження. Він може отримати будь-яку спеціальність: вчителя, юриста, токаря, водія. З Михайлів виходять хороші керівники найвищого рівня. Вдається їм кар`єра і на військовій службі. Михайло легкий у спілкуванні, незлопам`ятний. Любить возитися з кішками і собаками. Із задоволенням проведе час на садовій ділянці.

У жінці Михайла привертають м`якість і покірність. Дуже добрий у відносинах з дітьми, не може ні в чому їм відмовити, балує дорогими іграшками, приділяє весь свій вільний час.

Читайте також: День ангела Ірини та Лева: фоносемантика імен, характери і талісмани

З увагою ставиться до батьків, доглядає за ними, капризи старих його не дратують. П`є мало. За столом поводиться вільно – багато жартує, любить співати пісні. Сп`янівши, стає сентиментальним.

Чим порадувати іменинника: Приготуйте смачну святкову стріву, наприклад, шашлик.

Фоносемантика: Слово Михайло справляє враження чогось доброго, ніжного, жіночного, повільного.

Талісман: ведмідь. Колір: синій. Камінь: зелена яшма. Знак зодіаку: ім`я підходить Ракам, Дівам, Скорпіонам, Козерогам і Водоліям.

За матеріалами www.calend.ru.

, , , переглядів: 1 219

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *