День ангела Миколи: походження імені, талісмани та характер

11.03.2017

Сьогодні, 11 березня, свої іменини святкують чоловіки на ім’я Микола. Ми підготували для вас низку цікавої інформації про характер цього імені, його значення та фоносемантику.

Значення: «Переможець народів».

Походження: Ім`я походить від давньогрецького імені Ніколаос. У Франції – Нікола, Кола, в Угорщині – Міклош, в Німеччині – Клаус, в Скандинавії – Нільс.

Характер: Микола з дитинства росте міцним і здоровим, хворіє рідко. Не пристає з капризами до батьків, напевно, тому вони не завжди приділяють Миколі достатньо часу. Вчиться добре по всіх предметах. Серед однолітків його відрізняє сила, активність і кмітливість. Труднощі долає без сторонньої допомоги. Урівноважений, працьовитий і працездатний.

Читайте також: 11 березня – цей день в історії: визначні події, люди, відкриття

Микола здатний опанувати будь-якою професією, буде добре заробляти. У колективі простий, у спілкуванні доброзичливий. На посаді керівника в Миколі можуть виявитися риси, що характеризують його як жорстокого і навіть деспотичного. Підлеглі будуть побоюватися його.

У стані гніву погано контролює свої емоції, здатний «наламати дров». Микола легко захоплюється жінками. Жінку, яка йому сподобалася, відразу ж запрошує на побачення і через кілька днів може запропонувати їй вийти за нього заміж. Думка оточуючих його при цьому не цікавить. У любові жагучий, але ревнивий.

Читайте також: День ангела Тараса: походження імені, талісмани та характер

Здатний багато справ, пов`язаних з благоустроєм свого будинку, виконувати самостійно. Допомагає дружині в збиранні, ходить за покупками. Дуже любить дітей. Балує їх, потурає всім їхнім примхам і капризам.

Чим порадувати іменинника: Приготуйте смачне святкове блюдо, наприклад, качку по-пекінськи.

Фоносемантика: Слово Микола справляє враження чогось красивого, безпечного. 

Талісман: бумеранг. Колір: бежевий. Камінь: сапфір. Знак зодіаку: ім`я підходить Тельцям, Дівам, Терезам, Стрільцям, Рибам.

Джерело: www.calend.ru

, , переглядів: 2 723

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *