День ангела Наталії: походження імені, характер і талісмани

22.03.2017

Сьогодні, 22 березня, свої іменини святкують жінки на ім’я Наталія. Ми підготували для вас низку цікавої інформації про характер цього імені, його значення та фоносемантику.

Значення: «Рідна»

Походження: Ім`я походить від латинського слова «наталіс».

Характер: У дитинстві Наталя – життєрадісна дитина. Любить грати й пустувати, велика витівниця – у відомих іграх буде намагатися придумати щось нове і цікаве, щоб було ще веселіше. У шкільні роки проявляє бурхливу активність. Вона добре вчиться, прагне стати відмінницею. Встигає брати участь у всіх громадських справах, любить чути похвалу на свою адресу.

Читайте також: День ангела Тараса: походження імені, талісмани та характер

У неї добрий і веселий характер, вона рішуча й діяльна. Здатна захистити слабкого й скривдженого. Недоліком є її нетерпимість до критичних зауважень – може раптово спалахнути через сказані мимохідь декілька слів.

Заміж виходить рано. Вибираючи майбутнього чоловіка, серйозних коливань не відчуває. Всі члени родини будуть почувати себе улюбленими й потрібними їй. Наталя гостинна і любить подорожувати. У рідкісні хвилини відпочинку може захоплюватися малюванням або грою на гітарі.

Наталя – самолюбна людина й похвала для неї є наймогутнішим стимулом у житті. Чоловікові необхідно частіше користуватися цією слабістю своєї дружини, і в той же час постаратися назавжди позбутися від звички робити зауваження й давати цінні вказівки по всяких дрібницях. Це дуже дратує Наталю, вибиває її із працездатного стану.

Читайте також: День ангела Дарини: походження імені, талісмани та характер

Чим порадувати іменинницю: Приготуйте смачне святкове блюдо, наприклад, повітряну шарлотку з секретом.

Фоносемантика: Слово Наталя справляє враження чогось хорошого, красивого, безпечного, простого, світлого, величного, яскравого, радісного.

Талісман: їжак. Колір: червоний. Камінь: кровавик. Знак зодіаку: ім`я ідеально підійде таким знакам, як Овен, Близнюк, Терези, Стрілець.

Джерело: www.calend.ru

, , , переглядів: 3 390

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *