День ангела Ніни: походження імені, характер і талісмани

27.01.2017

Сьогодні, 27 січня, свої іменини святкують жінки на ім’я Ніна. Ми підготували для вас добірку цікавої інформації про це ім’я, його походження, значення та характер.

Отже, Ніна

Значення: «Царська», «велика».

Походження: Ім`я походить від грецького слова Нінос – так звали засновника Ассірійської держави, таку ж назву носила столиця Ассирії.

Характер: У дитинстві Ніна вперта, не завжди може стримувати свої почуття, не прислухається до порад і застережень старших. Щоб домогтися якоїсь мети, може виявити завидну завзятість. Здатна захистити слабшого однолітка і застосувати при цьому навіть силу.

Вчиться добре, почуття самолюбства не дозволяє бути серед відстаючих. З віком стає помітною педантичність в питаннях власної честі. Ніна загострено сприймає нашіптування бабусь у дворі, для неї важлива думка друзів про її поведінку. Зі своїми ровесниками підтримує нормальні стосунки, хоча буває часом зайво претензійна й повчальна.

Читайте також: День ангела Сергія: походження імені, характер і талісмани

Отримавши спеціальність, Ніна завжди стає особливо відповідальним працівником, що пунктуально виконує будь-яке завдання. Здатна бути чарівною в службовій обстановці. Для Ніни, що володіє безліччю позитивних якостей, не складає труднощів знайти собі в чоловіки гарну людину.

Ніна прагне зробити свою родину ідеальною і в цьому своєму прагненні проявляє іноді занадто багато ретельності й наполегливості. Діти починають страждати від того, що, крім гарного навчання, від них вимагається відвідувати різноманітні гуртки та секції.

Починає чіплятися до чоловіка, вважаючи, що в роботі по дому він недостатньо енергійний. Постійно дбає про своє здоров`я, але ніколи не скаржиться на нього. Витривала.

Читайте також: День ангела Максима: походження імені, характер і талісмани

Чим порадувати іменинницю: Приготуйте смачне святкове блюдо, наприклад, швейцарський горіховий пиріг.

Фоносемантика: Слово Ніна справляє враження чогось красивого, безпечного, доброго, ніжного.

Талісман: олень. Колір: ліловий. Камінь: циркон. Знак зодіаку: ім`я підійде Козерогу і Риб.

За матеріалами www.calend.ru

, , переглядів: 6 562

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *