День ангела Олександра: походження імені, характер і талісмани

29.03.2017

Сьогодні, 29 березня, свої іменини святкують чоловіки на ім’я Оленсандр. Ми підготували для вас добірку цікавої інформації про це ім’я, його походження, значення та характер.

Значення: «Захисник людей».

Походження: Ім`я походить від грецьких слів, «алекс» – захисник і «андрос» – чоловік.

Характер: У дитячому віці Олександри нерідко хворіють, але якщо підлітками починають загартовуватися і займатися фізичними вправами, тоді з них виростають міцні й стійкі чоловіки. Олександри наполегливо домагаються своєї мети. Вони можуть стати на чолі колективу й уміло керувати ним, спираючись при цьому на найбільш здатних людей, довіряючи їм найскладніші справи.

Читайте також: День ангела Дениса: походження імені, характер і талісмани

Мають репутацію справедливих людей. Одне з вразливих місць Саші – слабкість до вина. У стані сп`яніння втрачають над собою контроль, починають хвалитися і прагнути випередити партнерів по застіллю. Але деякі серйозні події в житті рідних і близьких можуть назавжди відвернути Сашка від захоплення спиртним.

Схильний мріяти про любов, а не любити. У відносинах з жінками Олександр насамперед прагне бути чарівним. Рідко зустрінеш такого привітного і чарівного чоловіка, як Олександр. Подати руку, допомогти одягнути пальто, купити букет квітів – це у нього увійшло в звичку. Головна ж зброя Олександра – комплімент.

Ні, Олександр не грає, він і справді вірить в щирість своїх компліментів, так само як і в щирість своїх зізнань у коханні. Біда в тому, що, поклявшись любити вічно, Олександр через деякий час з таким же запалом і вірою буде клястися іншій жінці. Народжені влітку Олександри особливо сильно люблять дітей, як своїх, так і чужих. Народжені в інший час року в стосунках з дітьми більш стримані.

Читайте також: День ангела Дмитра та Анастасії: значення імен, характер, талісмани

Чим порадувати іменинника: Приготуйте смачне святкове блюдо, наприклад, різнокольорові пельмені.

Фоносемантика: Слово Олександр справляє враження чогось хорошого, красивого, величного, мужнього, хороброго, активного.

Талісман: каштан. Колір: червоний. Камінь: олександрит. Знак зодіаку: ім`я підійде Тельцям і Дівам.

Джерело: www.calend.ru

, , , , переглядів: 2 530

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *