День ангела Сергія: походження імені, талісмани та характер

08.03.2017

Сьогодні, 8 березня, свої іменини святкують чоловіки на ім’я Сергій. Ми підготували для вас низку цікавої інформації про характер цього імені, його значення та фоносемантику.

Значення: «Високий, Вельмишановний».

Походження: Ім`я походить від римського родового імені Сергіус.

Характер: У дитинстві Сергій – слабкий і хворобливий хлопчик, який доставляє своїм батькам багато клопоту. З віком він стає більш міцним, починає займатися спортом. В його характері усе сильніше проявляються мужні риси. Сергій віддає перевагу енергійні дії сентиментальним емоціям, але у нього також зберігається здатність і до співпереживання.

Читайте також: День ангела Світлани: походження імені, талісмани та характер

У роботі Сергій проявляє сумлінність, обов`язковість, завжди виконує свої обіцянки і йому не треба двічі нагадувати про щось. Свою думку про оточуючих воліє тримати при собі. Серед захоплень на першому місці музика і кіно. Бере участь у художній самодіяльності. Сергії часто стають акторами, композиторами, художниками.

З рідними та близькими Сергій поступливий і компромісний, турботливий у відносинах зі своїми батьками. Намагається поводитися так, щоб випадково не нанести образу навколишнім. Зі своїми проблемами Сергій справляється поодинці, не присвячуючи навколишніх у свої душевні переживання.

Читайте також: День ангела Софії: походження імені, талісмани та характер

Сергія приваблюють спокійні й ласкаві жінки. Дуже охоче бере участь в господарських справах по дому. Лідерство в родині готовий поступити дружині, але у важливих питаннях готовий відстоювати свою точку зору. Ревнивий, нерідко в шлюб вступає двічі.

Чим порадувати іменинника: Приготуйте смачне святкове блюдо, наприклад, річкову форель в соляному панцирі.

Фоносемантика: Слово Сергій не має виражених фоносемантичних характеристик.

Талісман: береза. Колір: сріблястий. Камінь: перли. Знак зодіаку: ім`я підійде Раку, Козерогу і Водолію.

Джерело: www.calend.ru

, , переглядів: 2 914

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *