День ангела Тараса: походження імені, талісмани та характер

10.03.2017

Сьогодні, 10 березня, свої іменини святкують чоловіки на ім’я Тарас. Ми підготували для вас низку цікавої інформації про характер цього імені, його значення та фоносемантику.

Значення: «Неспокійний, бунтар, баламут».

Походження: Ім`я давньогрецьке. Покровитель імені – святитель Тарасій, патріарх Константинопольський. На прохання святого князя Володимира він прибув з Константинополя на Русь, щоб хрестити народ київський. Тарасій старанно проповідував віру Христову і в інших областях Русі.

Характер: Тарас в дитинстві рухливий і впертий. Він завжди зробить по-своєму, так що краще не витрачати часу на роз`яснення і настанови – мовчки вислухає, може навіть згідно кивнути головою, але вперто буде рухатися до поставленої мети. Серед Тарасів зустрічається багато розумних і талановитих людей, однак, їм не завжди вистачає активності, щоб реалізувати свій творчий хист.

Читайте також: День ангела Сергія: походження імені, талісмани та характер

Лякаючись потенційних труднощів, вони неохоче беруться за нові справи. У Тараса багато ідей, з якими він ділиться з оточуючими, оскільки сам втілити в життя їх не може. У нього недостатньо розвинене честолюбство, і це теж перешкоджає практичним успіхам.

Близьких друзів у Тараса небагато, він більше занурений у світ власних переживань, ніж в події навколишнього світу, але якщо людина йому дуже потрібна, він знайде можливість з нею ближче познайомитися, однак робить це як би з небажанням. Тарас небагатослівний, вільний час любить проводити біля телевізора, за читанням книг.

Тарасу потрібна дружина, яка могла б відшкодувати його природну недостачу ініціативи й працьовитості. Він, можна сказати, розцвіте як сім`янин, якщо дружина виявиться практичною жінкою і візьме на себе більшу частину турбот по господарству. Тарас же в такому випадку повністю займеться зароблянням грошей, а його участь у домашніх справах буде зводитися, головним чином, до контролю за витратами дружини. При цьому може проявляти дріб`язковість і скупість. Тараси часто одружуються на розведених жінках, діти від першого шлюбу не зупиняють їх.

Читайте також: День ангела Світлани: походження імені, талісмани та характер

Чим порадувати іменинника: Приготуйте смачне святкове блюдо, наприклад, свинину в кунжуті.

Фоносемантика: Слово Тарас справляє враження чогось грубого, мужнього.

Талісман: карась. Колір: темно-червоний. Камінь: топаз. Знак зодіаку: ім`я підходить Овнам, Левам, Дівам, Стрільцям, Козерогам і Рибам.

Джерело: www.calend.ru.

, , переглядів: 9 025

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *