День ангела Віталія: характер імені, талісмани і походження

07.02.2017

Сьогодні, 7 лютого, свої іменини святкують чоловіки на ім’я Віталій. Ми підготували для вас добірку цікавої інформації про це ім’я, його походження, значення та характер.

Значення: «Життєвий»

Походження: Ім`я походить від латинського слова «Віталіс».

Характер: Маленький Віталій – типовий «мамин синочок». Він ласкавий і слухняний хлопчик, завжди намагається бути ближче до матері. Якщо він молодший в сім`ї, то з побоюванням ставиться до старших братів і сестер.

У товаристві молодших за віком, ніж він сам, впевнено візьме на себе роль турботливого й доброго покровителя. Віталій старанний, уміє освоїтися в незнайомій обстановці. Він розумний, цілеспрямований, до деякої міри упертий. 

Читайте також: День ангела Максима: походження імені, характер і талісмани

Віталій цікавиться музикою, шахами, до азартних ігор байдужий, але може скласти компанію для гри в карти. Може завести породистого собаку і брати участь на виставках. Серед захоплень може бути й автомобіль, якому Віталій буде присвячувати дуже багато часу. Із задоволенням буде сам займатися ремонтом машини.

В цьому чоловікові переважає схильність до технічної діяльності й точних наук. Він буде хорошим інженером, конструктором, учителем математики або фізики. Успішний і в бізнесі.

Читайте також: День ангела Антона: характер імені, талісмани і походження

У жінці Віталій у першу чергу дуже хоче знайти заміну своєї матері. Вона повинна стати йому вірним другом. На другий план відступають любовні почуття і пристрасні переживання.

Чим порадувати іменинника: Приготуйте смачне святкове блюдо, наприклад, пражанину білоруську.

Читайте також: День ангела Оксани: характер імені, талісмани і походження

Фоносемантика: Слово Віталій справляє враження чогось безпечного, ніжного.

Талісман: тигр. Колір: світло-блакитний. Камінь: чорний опал. Знак зодіаку: ім`я підійде Близнюкам, Скорпіонам і Рибам.

Джерело – www.calend.ru

, , переглядів: 7 673

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *