До уваги рівненських випускників: добігають кінця терміни для реєстрації на ЗНО

09.03.2017

фото ілюстративне

У п`ятницю, 17 березня, завершується реєстрація для участі у зовнішньому незалежному оцінюванні 2017 року.

Як повідомили в управлінні освіти і науки Рівненської ОДА, цього року випускники шкіл минулих років зможуть зареєструватись для участі у тестуванні самостійно, а для випускників поточного року пункти реєстрації створені за місцем їх навчання. Випускники шкіл 2017 року під час реєстрації мають вказати назви навчальних предметів, із яких їм буде зараховано результати ЗНО як оцінки за державну підсумкову атестацію.

Читайте також: Коли рівнянам варто перевести стрілки годинників вперед?

Першим обов`язковим екзаменаційним предметом для усіх випускників 2017 року є українська мова. Другим обов’язковим для складання предметом учасник може обрати або математику, або історію України. Третій – із запропонованого переліку предметів, з яких буде проводитися тестування 2017 року: математика, історія України, іспанська, французька, німецька, російська, англійська мови, біологія, географія, фізика, хімія.

Читайте також: До кінця року рівняни зможуть «гуляти» у парковому підземеллі

Разом з тим, для зарахування оцінок державної підсумкової атестації можна обрати й математику, й історію України та пройти ЗНО з цих предметів. Вибір предметів залежить від самого учасника та його планів щодо подальшого навчання. Зміни до реєстраційних даних можна буде внести до 31 березня.

Джерело – www.rv.gov.ua

 

, , , , , переглядів: 793

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *