Домашнє печиво “Каракум”, яке сподобається абсолютно всім

Збір коштів на потреби армії України
16.01.2021

Домашнє печиво “Каракум”, яке сподобається абсолютно всім

Ця проста випічка порадує кожного члена вашої родини. Печиво виходить м’яким, розсипчастим, ароматним і таким смачним, що наминається в мить. Приготувати його дуже легко, інформує Ukr.Media.

Єдине на що піде трохи часу — це заморозити частину тіста, для того, щоб потім натерти його поверх варення. До речі, замість варення можете використовувати і варене згущене молоко або сир, що теж дуже смачно. Зберігайте рецепт, готуйте і насолоджуйтеся.

Потрібні інгредієнти:

  • 200 г маргарину
  • 1 склянка цукрового піску
  • 1 склянка борошна
  • 1 яйце
  • 0,5 чайної ложки соди
  • щіпка солі
  • варення/згущене молоко — за смаком

Починаємо процес:

  1. У першу чергу в окрему ємність відправляємо яйце і цукровий пісок. Добре все перемішуємо.
  2. Після чого розтоплюємо маргарин і відправляємо до решти інгредієнтів.
  3. Додаємо борошно, сіль і соду. Добре все знову перемішуємо. В результаті отримуємо досить еластичне тісто.
  4. Беремо його 1/4 частина і поміщаємо в морозилку. Частину, що залишилася рівномірно розподіляємо по деку тонким шаром.
  5. Поверхня змащуємо обраним варенням.
  6. Потім дістаємо відкладене тісто з морозилки і, використовуючи тертку, натираємо його поверх варення на великій фракції.
  7. Після чого поміщаємо заготовку в розігріту до 200 градусів духовку, на 15 — 20 хвилин.
  8. Після закінчення потрібного часу даємо трохи охолонути і розрізаємо на порційні шматочки.

Смачного!

, , переглядів: 845

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *