DZIDZIO зіграв головну роль у пригодницькій комедії-квест «Де гроші»

22.10.2021

21 жовтня 2021 року  в усіх кінотеатрах України з широким кінопрокатом стартувала комедія-квест «Де гроші» із Михайлом Хомою (Dzidzio) в головній ролі

За сюжетом, авантюрист Міша шукає гроші для визволення друга з-під арешту. Для цього він влаштовується працювати до власниці таємничого будинку-квесту. Але він не знає, що питання де гроші цікавить не тільки його і всі в цьому будинку їх шукають.

У фільмі також знялися Ада Роговцева, Сергій Либа та Анна Буткевич.

Зйомки тривали 23 дні в Києві та Львові, декорації будинку із квест-кімнатами створили на базі кіностудії імені Довженка.

Режисер-постановник стрічки – Михайло Хома.

Фільм створено DDzidzioFilm за підтримки Державного агентства з питань кіно та Міністерства культури та інформаційної політики України.

Фільм здобув державну підтримку на 14-му пітчингу Держкіно. Під час презентації проєкту продюсери повідомляли, що демонструватимуть фільм на міжнародних фестивалях. Бюджет стрічки — 27 млн грн.

Днями відбувся допрем’єрний показ комедії. Першими глядачами стали представники ЗМІ та кінооглядачі, які поспілкувалися з творчою командою у складі Михайла Хоми, Ади Роговцевої, Анни Буткевич, Сергія Либи, продюсерів Анатолія Безуха та Діани Юраш, а також Першого заступника Голови Державного агентства України з питань кіно Юлії Шевчук.

Перед сеансом для ЗМІ та вечірньою гала-прем’єрою, DZIDZIO заінтригував присутніх у особливий спосіб – у кожному залі були заховані гроші, тому артист залучив глядачів до їх пошуку, тим самим задавши настрій до перегляду комедії-квесту “ДЕ ГРОШІ”.

Творча команда DZIDZIOFILM на чолі з DZIDZIO після Києва планує відвідати зі спеціальними показами фільму кінотеатри у Львові, Тернополі, Дніпрі, Харкові, Одесі, Вінниці та Житомирі за підтримки Державного агентства України з питань кіно.

, переглядів: 967

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *