Еволюція краси: хто диктує моду?

30.04.2017

З часом змінюється не тільки мода, а й її творці. Чи замислювалися ви взагалі про те, хто ж створює моду? Чиї імена є в історії моди не менш відомими, ніж імена в світовій історії?

Насправді в світі сучасної моди знайдеться не так багато дизайнерів, чия творчість оригінальна, яскрава і головне, переконлива. Проте, всі вони, орієнтуючись на зручність, функціональність і власний смак – створили свій власний стиль, подарувавши нам величезну кількість нових рішень і варіантів.

Більшість людей звикли вважати, що ті з пелюшок мають райське життя та ідеальну зовнішність, проте це не завжди так. Пропоную переглянути, як виглядали світові королі більше десяти років тому, в часи свого розквіту, і як виглядають зараз.

 

  • Донателла Версаче – в далекому 1993 році, вона була правою рукою свого легендарного брата Джанні. Тоді вона також, як і зараз займалася справами компанії Versace, але через «закулісся». Сьогодні їй 56, і вона є особою свого бренду. А значить її волосся повинне блищати яскравіше, ніж у моделей її будинку на міланських подіумах.

Версаче

  • Карл Лагерфельд – у 2001 році трохи більше, ніж за рік Лагерфельд скинув 40 кг. А все завдяки моді. Дизайнер настільки сильно хотів носити одяг з показів, яка була зшита для худеньких хлопчиків, що в 68 років йому довелося стати таким же струнким, як хлопчики-моделі.

Лагерфельд

  • Марк Джейкобс – був абсолютним віддзеркаленням своїх потворних колекцій, які він виробляв у 90-х. Але з плином часу, його одяг знайшов свій неповторний стиль і сам дизайнер, завдяки деяким обмеженням, привів себе в чудову форму до 49 років.

Марк Джейкобс

  • Том Форд – один з тих джентльменів, які з віком виглядають навіть більш привабливо, ніж раніше. Його свіже обличчя з 90-х стало тільки мужніше і загадковіше, розмінявши шостий десяток.

Том Форд

  • Вів’єн Вествуд – виросла з молодої ексцентричної дівчини у дорослу ексцентричну дамочку. І хоч її зачіска змінювалася з 1987 року безліч разів, її пустотлива усмішка залишається все тією ж.

Вествуд

  • Кельвін Кляйн – у 1989 році дизайнер переживав не найкращі часи, йому довелося подолати велику фінансову кризу власного лейблу. Сьогодні йому 69, і він насолоджується життям, зустрічаючись з хлопцями, серед яких – порно-зірка, в тричі за нього молодший.

Кляйн

  • Доменіко Дольче і Стефано Габбана – цей фешн-дует хоч і розлучився в особистому житті, але продовжує разом рости і розвиватися. Порівняйте, як виглядали модельєри в 1998 і 2001.

Дольче Габбана

  • Джорджіо Армані – зараз, у свої 77, він все ще виходить на подіум, щоб поклонитися публіці. Погляньте, як він виглядав на початку вісімдесятих.

Армані

  • Стелла МакКартні – прийшовши працювати до французького модного будинку Chloe в 1997 році, молодій дизайнерці було всього 26. Зараз до своїх 40 років, вона побудувала всесвітньо успішний бренд, трохи більше, ніж за десять років.

Маккартні

  • Томмі Хілфігер – дизайнер спортивної марки за 40 років перетворив свій бренд в справжню модну імперію. І весь цей час на його обличчі сяяла білосніжна посмішка.

Хілфігер

, , , переглядів: 3 130

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *