Сірий осінній день – ідеальна пора року для приготування гарбузового супу.
Інгредієнти:
Гарбуз – 600 г
Картопля – 300 г
Корінь селери – 100 г
Цибуля – 1 шт
Молоко – 1 стакан
Олія – 1 ст.л.
Молотий імбир – 1 ч.л.
Сіль, перець – за смаком
Сухарики або гарбузове насіння – 100 г
Приготування:
1. Обсмаж цибулю в каструлі з товстим дном 3-5 хвилин.
2. Додай нарізані овочі, залий окропом, посоли і вари 15-20 хвилин.
3. Злий воду, перебий овочі у блендері та поверни до каструлі.
4. Розведи суміш молоком до бажаної консистенції та провари 5 хвилин.
5. Додай імбир, поперчи і посоли за смаком.
6. Подавай із сухариками або присип гарбузовим насінням.