Французький гарбузовий суп – внесіть яскраву нотку у свій щоденний раціон

26.11.2021

Сірий осінній день – ідеальна пора року для приготування гарбузового супу.

Такий крем-суп сподобається як дорослим дегустаторам, так і маленьким привередам. А якщо додати ще часникові грінки та гарбузове насіння, то вони зіграють на контрасті текстур і доповнять пюре своїм смаком та похрустуванням.

Інгредієнти:

Гарбуз – 600 г

Картопля – 300 г

Корінь селери – 100 г

Цибуля – 1 шт

Молоко – 1 стакан

Олія – 1 ст.л.

Молотий імбир – 1 ч.л.

Сіль, перець – за смаком

Сухарики або гарбузове насіння – 100 г

Приготування:

1. Обсмаж цибулю в каструлі з товстим дном 3-5 хвилин.

2. Додай нарізані овочі, залий окропом, посоли і вари 15-20 хвилин.

3. Злий воду, перебий овочі у блендері та поверни до каструлі.

4. Розведи суміш молоком до бажаної консистенції та провари 5 хвилин.

5. Додай імбир, поперчи і посоли за смаком.

6. Подавай із сухариками або присип гарбузовим насінням.

, , переглядів: 1 469

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *