Гарбуз фрі – любителям жовтогарячого пузаня присвячується

Збір коштів на потреби армії України
04.02.2022

Гарбуз фрі – любителям жовтогарячого пузаня присвячується

Період для кулінарних експериментів з гарбузом можна сміливо продовжити і взимку. Тим більше, на прилавках сучасних магазинів знайти улюбленця досить легко.

Цього разу хочемо поділитися з вами легким та цікавим рецептом на основі цього смачного та безперечно корисного продукту. Доречі, він стане прекрасною альтернативою популярної картоплі фрі

Гарбуз фрі

Інгредієнти:

Гарбуз – 700 грам
Солодка паприка – 2 ч.л.
Гостра паприка – 1/2 ч.л.
Сіль – 1 ч.л.

Гарбуз чистимо від шкіри та виймаємо серединку з насінням. Ріжемо гарбуз на брусочки (як на картоплю фрі). Додаємо сіль, солодку та гостру паприку, добре вимішуємо.

Форму застеляємо пергаментом, розкладаємо шматочки гарбуза, ставимо у розігріту до 180 градусів духовку на 25-30 хвилин.

Виймаємо гарбуз з духовки та подаємо до столу.

переглядів: 592

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *