Період для кулінарних експериментів з гарбузом можна сміливо продовжити і взимку. Тим більше, на прилавках сучасних магазинів знайти улюбленця досить легко.
Цього разу хочемо поділитися з вами легким та цікавим рецептом на основі цього смачного та безперечно корисного продукту. Доречі, він стане прекрасною альтернативою популярної картоплі фрі
Гарбуз фрі
Інгредієнти:
Гарбуз – 700 грам
Солодка паприка – 2 ч.л.
Гостра паприка – 1/2 ч.л.
Сіль – 1 ч.л.
Гарбуз чистимо від шкіри та виймаємо серединку з насінням. Ріжемо гарбуз на брусочки (як на картоплю фрі). Додаємо сіль, солодку та гостру паприку, добре вимішуємо.
Форму застеляємо пергаментом, розкладаємо шматочки гарбуза, ставимо у розігріту до 180 градусів духовку на 25-30 хвилин.
Виймаємо гарбуз з духовки та подаємо до столу.