Гідропарк у Рівному планують оновити: шукають бажаючих долучитися

04.06.2021

Рівненському Гідропарку хочуть дати нове життя.

Небайдужа група ініціаторів з депутатів, істориків та урбаністів об’єдналася заради відновлення одного з найулюбленіших місць відпочинку містян. Тепер для втілення задуманого шукають однодумців.
Як пише в своєму фейсбук-акаунті  депутат Роман Денисюк:
Починаємо великий процес відновлення Гідропарку💪
Посадовець уже провів зустріч з відомими лідерами думок щодо культурного розвитку Рівного Миколою Бендюком та Олександром Гребенюком. А також з Леонідом Івановичом Форсюком, який є автором композиції «Нептун і Русалка».
Ці та інші скульптури, як виявилося, – мої ровесники, бо з’явилися у 1983 році на 700-річчя нашого міста.
А ви знали, що насправді відома скульптура крокодила в Гідропарку мала б «плакати», коли вмикається фонтан? Що декоративне оздоблення скульптур привозилося з різних міст СРСР?
–  зазначає Роман Денисюк.
Сподіваємо, активісти зможуть залучити небайдужих людей і незебаром Гідропарк “заживе по-новому”.
Що ж входить до планів ініціативної групи?
Планують привести в належний стан водойми та «зелені зони», зберегти та реставрувати скульптури, осучаснити парк спортивними та культурними локаціями, навести лад з покриттям та освітленням.
Найближчим часом хочуть оживити Гідропарк цікавими заходами та зустрічами.
Для втілення планів будуть формувати сильну команду з архітекторів, культурологів, істориків, велосипедистів, любителів екстримальних видів спорту, урбаністів, екологів та всіх, кому не байдужа доля Гідропарку.
 Якщо ви хочете стати частиною перетворень та змін в одній з найцікавіших рекреацій нашого міста, готові допомогти фахово – пишіть у приватні повідомлення Роману Денисюк на його сторінці.  
 
 
 
 
 
 
 
 
  
 
 
, переглядів: 1 014

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *