Гоління ніг верстатом: найбільш поширені помилки і як їх запобігти

08.06.2023

Весна вже зовсім близько, а значить, ми скоро одягнемо човники, улюблені сукні і будемо з хорошим настроєм крокувати вулицями міста. І тут виникає особливо гостра потреба в гладкості ніг. Взимку — то ви могли заховати їх під колготками, джинсами і шубами. Зараз же прийшов час зайнятися серйозною епіляцією. Якщо ви шанувальник традиційного способу — гоління, то ось вам кілька помилок, уникнувши яких ви отримаєте дуже приємну і гладку шкіру ніг.

Гоління ніг

Ефективне гоління ніг верстатом: як уникнути найбільш поширених помилок

Голите ноги “насухо”

Цього робити у жодному разі не можна, навіть якщо сильно поспішаєте. Якщо ви голите сухі ноги, не намочивши їх водою і не скориставшись пінкою, то це загрожує небажаними наслідками. На шкірі з’явиться роздратування, а ще ви можете її сильно пошкодити. Також можуть з’явитися врослі волоски — річ не з приємних!

Не розпарюєте ноги перед голінням

Якщо ви поголите ноги після теплої ванни або душу, то процес буде більш комфортним. Волоски розпаряться, пори розкриються, і гоління ніг перетвориться в швидку і приємну процедуру. До того ж при такому способі менше шансів отримати роздратування шкіри.

Занадто поспішаєте

Напевно, ви повинні були вийти з домівки десять хвилин тому, тому зараз все робите в поспіху. Але запам’ятайте: не потрібно швидко голити ноги, тому що залишаться порізи, а це зовсім негарно. Вже краще запізнитися!

Ще одна з причин подразнень шкіри — коли ви вже довгий час користуєтеся бритвою. Її леза стають тупими. В такому випадку якість гоління погіршується, і є ймовірність залишитися з порізами. Якщо хочете, щоб ноги були красивими і гладкими, а не пораненими, частіше міняйте леза.

Замінюєте спеціальну піну звичайним милом

Мило дуже сушить шкіру, так що якщо хочете обійтися без подразнень, не використовуйте його. А в піну для гоління входять спеціальні компоненти, які дбайливо ставляться до шкіри. Не випадково ж її створили!

Забуваєте про зволожувальний крем

Під час гоління ви видаляєте верхній шар відмерлих клітин шкіри. Звичайно ж, після такого процесу необхідно зволожити ноги. Так що не варто нехтувати зволожуючим кремом.

Голите проти росту волосся

Якщо у вас чутлива шкіра, втім навіть якщо і нормальна, не варто голити ноги проти росту волосся: це може викликати роздратування. Під час використання якісного верстата ви позбудетеся від рослинності без проблем, а шкіра зовсім не постраждає!

Ідете в солярій відразу після гоління

Багато дівчат, перед тим як піти засмагати, голять ноги. Це дуже поширена помилка, яку не варто робити. Між цими процедурами повинно пройти приблизно 12 годин, в іншому разі на шкірі з’явиться роздратування.

Джерело: https://ukr.media/

, , переглядів: 922

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *