Голландія кличе на квітотерапію: все, що треба знати про столицю тюльпанів

18.04.2019

Голландські тюльпани відомі у всьому світі. Якщо ви бажаєте побачити квітучі тюльпанові поля, вам слід відвідати Голландію у квітні-травні. Саме у цей період відчиняє свої двері найбільший у світі квітковий парк Кейкенхоф. Keukenhof – це парк, де щорічно висаджується понад 7 мільйонів квіткових цибулин. У його садах і чотирьох павільйонах демонструються фантастичні колекції тюльпанів, гіацинтів, нарцисів, орхідей, троянд, гвоздик, ірисів, лілій і багатьох інших декоративних квітів. Ви будете приголомшені кольоровим видовищем і ароматами.

Флористичним центром Нідерландів вважається Ліссе. Lise – муніципалітет і місто в Нідерландах, у провінції Південна Голландія. Місто розташоване у мальовничому краї «Дюнно-цибулевий регіон». Головною окрасою міста є парк Кейкенхоф, поля якого навесні нагадують барвистий килим, яким милуються тисячі туристів з усього світу. Кейкенхоф (Keukenhof) складається з великої кількості садів і чотирьох великих павільйонів, в яких показані найдивовижніші квіти, які можна тільки уявити.

Щороку парк отримує зовсім новий вигляд, що відповідає одній центральній темі. Куди не глянеш – всюди тюльпани та різноманіття квітів. Хоча парк відкритий тільки 8 тижнів на рік, щороку він приваблює близько 800 000 відвідувачів. Поза всяким сумнівом, це краще місце в Голландії, де можна подивитися на тюльпани. Головне – не забути вдома фотоапарат. Якщо ж ви захоплюєтеся фотографією, то знайте, що в сезон на території парку Кейкенхоф відомі фотографи проводять 15 майстер-класів.

, , , , переглядів: 1 599

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *